Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 böyle birsey elimde gezinse ölmüstüm kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 çok havalı bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 off desenleri çok tatlı zegna vericen buna beslensin evcil hayvanın olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Antalya'da yaşıyorum sene 5-10 sene öncesi ilkokul zamanlarım.Sabah 7 okul servisi bekliyorum, yasemin ağacının (çalımı desem) üstünde bun(lar!)dan gördüm 4-5 tane 2sini poşetle yakalayıp eve götürmüştüm. Biri rengarenk kelebek gibi diğeri ahanda böyle kahverengi tonlarında. Gerçektente boyutları 20-25 cme kadar vardı. Sonra onları salıverdik. Bileydim 1-2 hafta ömrü olduğunu balla sütle besler sonra kuruturdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar