Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yanlis anladin galba anlatmak istedigim slash i 44 e kadar auto ile gitmesi yani 11 puan arttirmasi ve 44. lvl da slash e vermesi bu sekilde bu spec te 7 8 skill point artiyo dedim[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargyy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bak bi de şöle güzel bir template var.Bilmiyorum ne dersiniz... 50 dw,50 slash, 27 parry, 9 shield. Shielda puan vermek ilginç gelebilir ama RvR'de keeplere saldırırken ram tutarken diğer elinizde kalkan tutup kendinizi koruyabiliyorsunuz ve yine RvR'de archerları engage edebiliyorsunuz.Bana gayet mantıklı geldi.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! May the blessing of the Valar be upon you! (lvl 38 firewizard exc/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 en iisi 50 ice abi ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Mirage, 22 May 2003 19:58 tarihinde demiş ki: ..Olmadı 20 lvl'de rehödö eder değişir bakarız.. Artık bende bundan sonra böyle diyeceğim :)[hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 unuttuydum adını napim :p[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 şunu anladım hammer merc owns neredeyse kat kat daha fazla vuruo slashden[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben acmistim Merc ishte simdi gayet mutluyum thrust oldum :) saracen :) gayet saglam damage veriyo...cok da sevkli oynamasi bi ara respec stone ile slash denicem bakicam olmadi geri donerim ama slash resistleri cok fazla insanlarin crush ise sevmiyorum cok eblek gozukuyo :) Thrust iidir :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ha bi de gerekli RA ları alırsan gayet saglam oluosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar