Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 kardeşim bir mercenary açtı fakat nasıl bi skill dağılımı yapmamız gerektiğini bilmiyoruz daoc.catacombvs da açılmıyor önerilerinizi varmı[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 yazarken bi hata yaptın galiba daoc.catacombs.com olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 buraya yazarken hata yaptım sadece 1000lerce kez girdiğim site şu an açılmıyor ve öneriye ihtiyacım var[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Bana kalirsa full DW ve kullanicain silahin skilli gitsin geri kalanlarda parry. Fazla bi skill i yok zaten mercenary nin ama hos ability leri var ilerde gelen. Short bow larida ayri bir karizma unsuru.[hline]Umrae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 spec point leri 2 ile çarpılıyuor değilmi[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 site açıldı ama önerilerinizi bekliyorum[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 short bow a puan veremiyordunuz hatırladıgım kadarıyla en iyi merc sitesi olan "Hired Blade" sayfasını bulmaya caliş derim. ben unuttum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Merc in ki çok kolay. Zaten Hun daki level 50 mercenary de[[Maxom]] benim tahmin ettiğim gibi speclemiş 50 silah skili[[slash,thrust,crush]] 50 dual wield 28 parry yada gerisi parry thrust chain e slash leather a crush plate e crush gereksiz bence o yüzden slash yada thrust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2002 cogu merc thrust kullanıyor ama slash daha guzel gorundugu icin hem rangerımda hem merc imde slash (hib de blades) kullanmıştım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ageon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Online olunca Maxomla konuş derim başka bişi demem[hline]Ageon The Hun Cleric Daoc Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 slash çok daha hoş ve karizmatik ayrıca thrust için dexin yüksek olması lazım saracen bir char gerekli buda düşük con ve str demek en iyisi slash bence[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Briton thrust ta acabilirsiniz ortalikta briton infiltraotrlar var 60 70 dexle basliyan.Hem soyle bir olayda var slash str kullanırken Thrust str ve dex/2 kullanıyor.Birde beni dusunduren bu epic armorlari giydikten sonra statlarin cap e dayanma olayı var.lvl 50 ye kadar biraz kasıp lvl 50 de rahat etmek var birde oyle dusunun derim.Tabi once biyerlerden mercenary nin epic armor ının verdii statlarida bir ogrenin derim.[hline]Umrae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 heh buldum super merc site ı http://pub97.ezboard.com/bthehiredblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 devil googledan çoktan bulup baktım o siteye:)[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 merc çok güzel bir class yani dual wielde hastayım zaten scimitarlarında skini çok hoş ve slash açmak çok daha iyi çünkü daha çok slash silahı var sytle leri çok daha fazla dmg koyuyor çok yavaşda değil ayrıca autotrain nedir nasıl iptal edilir edilirmi?[hline]karga the hun Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Yeni bir konu açmak istemediğim için bunu up'ladım. Şimdi ben de başlicam da yakın zamanda. Mercenary ile başlamak istiyorum. Dual wield aklıma iyice yattı. Ama armsman'ler kadar iyi savaşçı mıdır merc'ler? Hayalimde böyle Maximus gibi 2 short sword tutan bir cengaver var. Ama herkes slash daha iyi demiş. Scimitar slash'e mi giriyor peki? Yani Saracen thrust ya da Highlander slash açmak gibi iki seçenek var. Thrust chain'e, slash leather'a iyi denmiş. Başka avantaj ve dezavantajları var mıdır? Bir de benim için görünüş önemli. Yani karakterimin tipini sevmeliyim. O yüzden thrust ve slash silahlara örnek verebilir misiniz?[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ya ne alaka simdi... olursun Saracen alirsin eline thrust 50 dw-50 thrust rest parry...... Merc thrust rullz bilmiyorum adam kesmek mi? karizmatik mi olmasini istiyorsan o sana kalmis hehe... Zaten merc epic armordan kaybediyor karizmayi ne oylee patates tulumu gibi....:P[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Patates cuvali hehe[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Çok mu kötü? :( Nerden bulurum epic armor'lu bir merc resmini? Yabancı siteler açılmıyor.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 O epic armor ı zaten çok uzun süre giymezsin takma kafana. Thrust merc evade ederse rules eywallah katilyiorum. Ama onceki postlarda merclerin evade şansı açıkça belirtilmiş zaten. Scimitar slash e giriyor. Thrust inda karizmatik silahlari var ama. Guarded rapier ve dirk ler çok yahşi silahlar. Maximus iki gladius tutuyor. Burda gladius ler thrust weapon ama sadece main hand weapon. O yuzden sen slash ol eline dagger al :P Şu oyunda tipe benden daha çok önem veren biri varmıdır bilmyorum. 1 ay önce nolursa olsun epic armor ımı çıkarmıyacaıma yemin etmiştim. Şimdi böyle düşünmüyorum, oyun oynanmaz hale geliyor biyerden sonra. Bişeylerden taviz vermek gerekiyor bazen o yüzden karizmayı çok kasma bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 glat bana guveiyosan sana sunu diyim 50 dw 41 slash 42 parry 44 e kadar slash auto gitsin 7 8 skill pointmi ne artiyo mantikli olarak dusunursen cok guzel hem savunmasi cok iyi oluyo hemde baya saglam koyuyo dual shadows vs almista oluyosun ilerde realm skillerinde mo pain 3 ve mo parry 3 alirsan daha da asar ip vs eklersin ustunu pf alabilirsini veya void olabilir sonucta her yonden guclu bi char olur highlander tabi tavsiyem[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Zaten highlander'ların saracen'lara olan karizma avantajları kapatıyor olayı. En iyisi highlander slash açayım bari. Madem 2 gladius tutamicaz. Olmadı 20 lvl'de rehedö eder değişir bakarız. Hele oyunu alayım da. Bir de, epic armor giyilesi bir şey mi? Tipini de bilmiyorum, özelliklerini de.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 valla ben pek sevmedim saginda solunda yama varmis gibi duruyo heheh o yuzden daha dur i bile eksilmeden crafted yaptirdim :) ama su anda hala mecbur epicleri giyiyorum yeterli para yok sc icin :)[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ah bir şu sizin kısaltmalarınızı anlasam... Neyse artık oyunu alınca öğreniriz. Kitap okuyarak bisiklet binmeyi öğrenmeye çalışmak gibi bir şey yapıyorum şu anda.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bide unutmadan merc iyi bi secim cidden ozellikle su yeni patch gelmeden 50 yapmaya calis patch le birlikte oyundaki en guclu charlarin arasina girecek bundan eminim[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar