Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Kedi Almak İstiyorum

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

iran,siyam,van,ankara,chinchinlla vs. kedi yavrusu aldım şu sorunu var yardım edin diyenlere laf yok. O zaman her cins kedi veya köpek alan insana önyargı ile yaklaşalım. Açıkça cins kedi almak istediğimi söyleyince hemen klavye hayvanseverler piyasada. Bırakın bu demagojiyi. Asıl sizin cinsiniz ne ona cevap verin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cins hayvan istiyorsan petşoplardan ziyade (açıkçası cok saçma buluyorum petşoptan hayvan almayı) veterinerlere gitmeni öneririm yeni doğum yapan müşterileri vardır sana uygun fiyata ayarlarlar hem bi işe yaramış olur verdiğin para bazen para bile istemiyorlar bnm arkadaşım öyle aldı scotish ini. Ayrıca barınakları ziyaret edebilirsin gayet cins hayvanlar bulunmakta oralarda. Sonra bazı internet siteleri var ücretsiz veya cok uygun fiyatla hayvan edinebileceğin. (bakamayacak durumda olanlardan vs)

Ama bana sorarsan (ki zannediyorum sormazsın) sokak kedisi almanı öneririm ben şu an 1 evde 3 bahçede olmak üzere toplam 4 sokak kedisine bakıyorum muhteşem hayvanlar, hani bir insan illa cins hayvandan ne bekler onuda anlamış değilim. bnm kedilerim de gayet güzeller yani.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

hakikaten gayet normal bir konu açtık birkaç arkdaşın yardımı olur diye troller bastı burayı. Sanki burada ki herkes sokak kedisi aldı besliyor.

valla biz besliyoruz. çevrede ne zaman yalnız kalmış yavru sokak kedisi bulsalar bize getiriyolar. hakkından gelemiyoruz artık. gönderebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...