LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Server down olmuş bende galaxyneti bulamadım. (okuldayım mirc yokmuş) aceba ne zmn acılır? bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Sen oyunlara gir gez dolaş konserlere git tabi benim cdyi getirme :-| :-P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla okul var. cd yi buldum ztn :D 6 7 de giiyorum eve. ondada acıyorum radyoda "geyik" ayağına öldürüyolar milleti :D. çarşamba gunu kesin getiriim (1 de evdeiym) buarada erdem dene bakıyım www.thereincarnation.com yadawww.the-reincarnation.com açılıyomu sende[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 i-ih ilkinde alakasiz bisey cikti 2.side açılmadı...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar