LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Server down olmuş bende galaxyneti bulamadım. (okuldayım mirc yokmuş) aceba ne zmn acılır? bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Sen oyunlara gir gez dolaş konserlere git tabi benim cdyi getirme :-| :-P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla okul var. cd yi buldum ztn :D 6 7 de giiyorum eve. ondada acıyorum radyoda "geyik" ayağına öldürüyolar milleti :D. çarşamba gunu kesin getiriim (1 de evdeiym) buarada erdem dene bakıyım www.thereincarnation.com yadawww.the-reincarnation.com açılıyomu sende[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 i-ih ilkinde alakasiz bisey cikti 2.side açılmadı...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar