WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Ben hem vücudumu fit hale getirmeyi, hem kendimi hazırlıksız durumlarda korumayı ve kendime güven aşılayabilmek için bu civarlarda yapabileceğim bir dövüş sporu arıyorum. Ankara'da okurken yaklaşık 6 ay yoğun Wing Chun ile uğraştım şimdi daha çok boks, kickboks, muay thai gibi sporlardan birini düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kickboks var bi kaç tane karşıyaka bostanlıda araştır netten bulursun. mavi kulede la sportiva vardı bi aralar hala var mı bilmiyorum orada kick box vardı ama. onu da bir araştır. da bu tarz sporlar biraz büyük icraat gibi geliyor bana.üstelik fiziksel hasar da alabiliyorsun. ben 2 senedir aikido yapıyorum bir yandan fitness da yaptığım zamanlar oldu. wing chuna kaldığın yerden devam edip vücudun için de spor salonuna gidebilirsin bir yandan mesela, gayet iyi olur zaman ayırabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kickboks ve muay thai fiziksel hasar alabileceğin tarzda bir spor dediğin gibi. O yüzden Boks daha mantıklı gelmeye başladı bana ama boks kursu da balçova da buralarda yok, bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 boks daha bela kafana kafana vuruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar