Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Tam Çözümünü bilen varmı.. Ayrıca tavsiye ederim cunku koparıcı bir oyun :)[signature][hline]Enrique Lynx
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu arada konuyla pek ilgisiyok ama A road adventure'ın devamı yapılıyormuş tabi 2d olarak gene[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Valla ilgisi yok ama 2d daha guzeldi bence bu biraz daha action tarzi mini-gamesler ise biraz cocuksu olmus..[signature][hline]Enrique Lynx
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bak buna üzüldüm ya... Araya serrpiştirilen ufacık tefecik oyunlarla espri katma amacının başarısızlığa dönüştüğü noktada çabuk geçmeye, bitirmeye bakarım orayı, zevk alamam. Oyundan soğutmaz umarım. Bitirmek istiyorum çünkü Larry 8'i elime geçtiğinde.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Hmm... Biraz daha ciddiye alarak söyleyebilir misin oyunun adventure olmadığını? Gerçekten değil mi? N'olamaz! *!Şoke olmak![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 istedigime halen ulasabilmis degilim yardimci olursaniz sevinirim.. Larry 8in ful aciklamasi lazim tekrar yardim ederseniz sevnirim...[signature][hline]Enrique Lynx
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Nukem_Verite, 16 Ekim 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ne bekliyosunuzki larryden Adventure adına? Minigameler falan çok zevkli olmuş ben bol bol espri bekliyodum buldumda gayet güzel bi oyun.. 3 tane laftan laf seçince adventure oluyo minigamele konuşunca olmuo dimi? allah askina nukem adventureluk ne gordun ? herhangi bir bulmaca cozdunmu ? her hangi bir item arayisina girdinmi sadece yeri belirtilen kiza gidiyosun konusuyosun ufak spermcigimizi yesil suratlardan gecirip bir ikida sag sol tuslarina basip icki yaptiktan sonra "token of affection" aliyoruz bumu yani oyun? larry 7 ile arasinda alaka yok diyebilirim sadece Lefty's i gorunce larry 1 gunleri aklima geldi baska hic bir guldurmek gibi etkisi olmadi sacma bir oyun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 +1 ama oyunun tam cozumu lazımm.. :D[signature][hline]Enrique Lynx
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 enrique tam cozumu niye ariyosun oyunun adventureluk bir yani yokki ? yeri belirtilen kizlara gidiyosun konusuyosun iste dediklerini yapiyosun o kadar oyun neredeyse tamamen arcade olmu$[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Grom Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 gamefaq.com a bak derim eğer ingilizcen iyise. Yoksa level da felan tam çözümünü beklemen gerek[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Öne çıkan mesajlar