Chemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oyunda bi quest var pianadan alınıyo 368.000exp veriyo onu yapan varmı veya nasıl yapıldığını bilen
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bi ajanlık questi anladığım kadarıyla ama nasıl yapılıyor anlamadım beni gönderdiği yere gittim git orda düşman casuslarını öldür al ellerinden kağıtlarını dedi ama orda düşman casusu filan yok börtü böcek ler var bide azman köpekler var :P[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kendi ırkınız için olan yere gideceksiniz. koordinatları yanlış okumayın :p orada sizin tarafınızdan fakat kamufle olmuş biri olacak, onunla gidin konuşun. daha sonra o askerlerden 5 tane öldürün, 5 item alıcaksınız. sonra gidin piana'daki quest'i aldığınız kişiye, bitsin quest.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Onu soyliyim Orcların Recoon Adlı Adamını bulucaksnız ondan sonra orda REcoon Raider Solcier cıkıcak onlardan 5tane kesip haritaları alıcaksınız sonrada Questi aldıgınız yere gidiceksiniz 36.800 ex alıcaksınız oki ?[signature][hline][spo1=Kimdir Bu)]Bende bilmiyorum :)[/spo]
Öne çıkan mesajlar