Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite İngilizce Yeterlilik Sınavları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben iticu da okuyorum 2.5 saatlik sınavı 1 saat 10 dakikada bitirip çıktım, çok kolaydı bizimki. daha doğrusu çok basic tense grammer ve vocabulary vardı. bir de essay kısmı vardı ama konu o kadar genişti ki kasılıp kaldım ama yhine de geçtim.
Mesaj tarihi:
ingilizceye hakimseniz gecersiniz zaten.

sorun su, hazirligi atlamak icin kurs alirsaniz, evet puaninizi 600e cikarir. ama sorun su, acaba o ingilizce size yetecek mi? cunku kursta size nasil ingilizce konusulacagi ooretilmiyo. size nasil soru cozulecegi anlatiliyo...

540 alan arkadas iyi gozukuyo tabi de, kendin toefl cd'leri alip calissan 550yi gecersin heralde. biraz da dikkat et, yaparsin.

kampus programi var cnbc-e'de. orda baya gecti bunun reklamlari...
Mesaj tarihi:
said:
riglous, 18 Ekim 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
ingilizceye hakimseniz gecersiniz zaten.

540 alan arkadas iyi gozukuyo tabi de, kendin toefl cd'leri alip calissan 550yi gecersin heralde. biraz da dikkat et, yaparsin.

Ben zaten koptum 660 yaptım diyorum ya[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
valla galatasaray üniversitesinde ingilizce ikinci dil, ama yine de zorunlu. ne mutlu ki muafiyet sınavı dünyanın en kolay ingilizce sınavlarından biri. ha, ben sınava girmeyip "elementary"den başlamaya hak(!) kazandım o başka[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
koc ta 550, 537 yaptım(1 haftalık kurs + baldurs gate2 :))
Zor bi sınav aslında oss gibin uzun bole ayrıca kocun kendı sınavıda toefl sadece ekstradan kompozisyon alıosun..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
  • Yeni Oluştur...