MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ya şimdi elimde bir laptop birde pc var , Laptop in ana bilgisayar olmasini istiyorum bunu baz alarak ne tür seçeneklerim var. Laptop in işletim sistemi WinXp Pro, Pc ninki Win98se İnternet bağlantisi ise Cable Yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 xp de ağ oluştur. 98 dende ağa verdiğin isimli ağa bağlan. [signature][hline]i'm ashamed, i was shamed [Bu mesaj Agirol tarafından 18 Ekim 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yukarıda yazdiklarimi iyi okumadin sanirim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yanlış anlamadıysam sadece bilgisayarlar var elinde yani bir hub ya da bir kablo yok doğru mudur?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ethernet kartlarindan ag olustur arkadasin dedigi gibi. ordan interneti paylastir. daha sonra kablomodem'i usb'den bagla. paylasmis olursun. ama bekledigin kadar iyi cikmaz sonuc. onun yerine bi hub bi sey alirsin, agi onun uzerinden kurarsin. kablo baglantisini da hub'a baglarsin. boylece duzgun sekilde dagilmis olur baglanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 beyler evde Hub buldum şimdi nasi bağlicam (: nerden buldun deme evden çıktı walla (: yani bakın benim istediğim laptop in ana bilgisayar olmasi yada ana bilgisayar olmak zorunda dedğil ama olsa güzel olur şimdi hubdan nasi daiğiticam net i[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 iki bilgisayari da hub'a baala. sonra network calisiyo mu ona bak. XP'yi degistirerek ilk once yap, onunki kolay. o calisirsa 98'de uurasmaya baslarsin. muhtemelen xp zaten kendiliginden tanir halleder falan... sonra 98le uurasirsin. anabilgisayardan kastin ne onu anlamadim. su an iki bilgisayar da esit konumda. ha birisine limit koymak istiyosan, netlimiter programini yukle, limitle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 riglous peki kablonet idemi hub a takıcam ? Veya bunlari geçtim şonuçta bendeki laptop centrinolu yani wireless lan kurup neti dağıtamamı ? birde wireless ethernet alirsam pc e oda nete bağlanamazmı ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 benim yaptığımı yap . hub'ı ana bilgisayar gibi ikisinede göster :) birbirlerinden bağımsız çalışabilsinler :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: MrMedia, 18 Ekim 2004 21:16 tarihinde demiş ki: riglous peki kablonet idemi hub a takıcam ? Veya bunlari geçtim şonuçta bendeki laptop centrinolu yani wireless lan kurup neti dağıtamamı ? birde wireless ethernet alirsam pc e oda nete bağlanamazmı ? evet onu da hub a takacaksin. ya laptop unda centrino teknolojisi varsa anakartinda wireless ozelligi var diye dusunelim... (centrino ile wireless in alakasi y ok) pc'e wireless alirsin, usb den baalarsin. oyle paylasirsin ama yavas olur kanisindayim. yine de olmaz degil. oyle yaparsan hub'a da gerek kalmaz... son secenek olarak hub'inda wireless ozelligi varsa, laptop u ordan baala, desktop'u kabloyla... wireless yapan arkadasim vardi; super diyodu... sana kalmis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 centrino ile wirelessin alakasi var cunku wireless card centrinonun bir parcasi..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya neyse artik bişey yapcaz[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar