Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki bilgisayara internet paylaşımı :?

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

ethernet kartlarindan ag olustur arkadasin dedigi gibi. ordan interneti paylastir.

daha sonra kablomodem'i usb'den bagla. paylasmis olursun. ama bekledigin kadar iyi cikmaz sonuc. onun yerine bi hub bi sey alirsin, agi onun uzerinden kurarsin. kablo baglantisini da hub'a baglarsin. boylece duzgun sekilde dagilmis olur baglanti.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler evde Hub buldum şimdi nasi bağlicam (: nerden buldun deme evden çıktı walla (:

yani bakın benim istediğim laptop in ana bilgisayar olmasi yada ana bilgisayar olmak zorunda dedğil ama olsa güzel olur şimdi hubdan nasi daiğiticam net i[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

iki bilgisayari da hub'a baala. sonra network calisiyo mu ona bak. XP'yi degistirerek ilk once yap, onunki kolay. o calisirsa 98'de uurasmaya baslarsin. muhtemelen xp zaten kendiliginden tanir halleder falan... sonra 98le uurasirsin.

anabilgisayardan kastin ne onu anlamadim. su an iki bilgisayar da esit konumda. ha birisine limit koymak istiyosan, netlimiter programini yukle, limitle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 18 Ekim 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
riglous peki kablonet idemi hub a takıcam ?
Veya bunlari geçtim şonuçta bendeki laptop centrinolu yani wireless lan kurup neti dağıtamamı ? birde wireless ethernet alirsam pc e oda nete bağlanamazmı ?

evet onu da hub a takacaksin.
ya laptop unda centrino teknolojisi varsa anakartinda wireless ozelligi var diye dusunelim... (centrino ile wireless in alakasi y ok) pc'e wireless alirsin, usb den baalarsin. oyle paylasirsin ama yavas olur kanisindayim. yine de olmaz degil. oyle yaparsan hub'a da gerek kalmaz... son secenek olarak hub'inda wireless ozelligi varsa, laptop u ordan baala, desktop'u kabloyla... wireless yapan arkadasim vardi; super diyodu... sana kalmis yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...