Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava Uçak Bileti Fırsatı Dostlar:)

cOnsIderaTe

Öne çıkan mesajlar

Dostlar merhaba bir uçak bileti acentasının kampanyası var. Acentasının sitesine üye yaptırına 10 TL bonus üye yaptırdığı kişiyede 15 TL bonus veriyor kısacası win win olayi. Örneğim 10 arkadışını üye yapip kendiniz 100 lira kazanip bedavaya ucak bileti alabilirsiniz. Ben valla avrupa turu yapmak icin niyetlendim :) hedef 3000 TL bonus sizlerde en azından memlektinize bedavaya ucakla gitmek icin bu yolu kullanabilirsiniz..

davetiye isteyen bana mail atsin isim soyisimleri ile birlikte davetiye atiyim:) referansımdan üye olduğunuz icin 15 TL bonus sizede yükenicek normal üye olursaniz yok:)

adamlar harika sistem yapmuş:)

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

site şuymuş https://www.aerobilet.com/

aynen hocam :) google da donanimhaberde arama yapabilirsiniz bedavaya uçan bir sürü insandan biriyim bende burada insanlar güvenmediği icin bende basta böyle zannetmistim ama değil firma güvenilir :)

o yuzden maillerinizi yazin atiyim davetiyelerinizi kayıptan cok kazancınız olucagi icin :) denemenizde fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce 1 haziran için istanbul-antalya hattı arama yaptım.
Aynı saatteki uçuşa,
yukarıda verilen site 89 TL ücret verdi,
atlasın kendi sitesi 79 TL ücret verdi.

Geçiniz sıradaki...

Edit: Anlarım ülkede 10-15 tane havayolu şirketi olur arama motoru kullanırızda topu topu adam akıllı 3 tane şirket var sfsfsf.

Edit2: Adam akıllısını çıkarınca da 5 falan yapıyor galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Az önce 1 haziran için istanbul-antalya hattı arama yaptım.
Aynı saatteki uçuşa,
yukarıda verilen site 89 TL ücret verdi,
atlasın kendi sitesi 79 TL ücret verdi.

Geçiniz sıradaki...

Dostlar siz olayi anlamadınız sanirim :) acentalar her zaman daha pahalidir. Bonuslarınız harici zaten gidip acentadan bilet almazsınız sizin simdi yapicaginiz üye olmak kampayadan arkadaslarinizi üye yapip puan kazanmak bedavaya uçmak azıcık donanimhaber de fln arastirirsaniz bir sürü bu sekilde bedavaya ucan insan görürsünüz :) ayrıca davetiye sistemiyle üye olursaniz daha avantajlısınız olay bu:)
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

ya adam e-mail verdi sende ona yolladım fln dedin ona güldüm sayfa başı olunca anlamını yitirdi
(e-mail adresine odaklan)

ok ok :) neyse

davetiye almak isteyenler mail adreslerini buraya yazabilirler
ya da [email protected] a mail atabilirsiniz

facebook.com/kukla13 den de bana ulaşabilirsiniz :)

size yüklenen bonusuda hesap bilgilerimden görüntülüyebilirsiniz :)

5 10 insan üye yapın uçun işte istediğiniz bir yere ya da satın ne biliyim babanıza kardeşinize bilet alın :)

herkes icin faydalı bir husus bu :) kullanmasını bilene hadi sağlıcakla bekliyorum mailleri:)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

10 kişi kaydolursa bedava bilet mi veriyor?

kendim 10 kere kaydolursam nolcak?

hayır öyle değil davetiye sistemiyle biri seni davet etti diyelim 15 tl sen kazaniosun ilk üyelik olarak 10 tl de davet eden sen üye olduktan sonra kampanyalar kısmından davetiye gönderebiliyorsun oradan her davetinle üye olan kişiye 10 lira veriyor istersen 100 kişi üye yaptir istersen 1000 carp onla o kadar para veriyor hesabina onlada bilet alabiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...