crasher Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Önümüzdeki 6-10 Mart Intel Extreme Masters Grand Finalleri ve devamında pekçok uluslarası ve yerel turnuvalar için Barcraft oluşturma planım var. Özellikle İstanbul için herkesin gelebileceği, içkisini ya da içeceklerini yudumlayıp, Starcraft konuşabileceği ve turnuva maçları hakkında kritik yapabileceği bir gelişim olacak. Kafamda birkaç yer var ancak buradan da alternatifleri değerlendirebiliriz diye düşündüm. Nereleri düşünürsünüz? Kimler gelir, max kaç kişi oluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben gelirim xuun ve tyrannusda gelir muhtemelen, biri bonzi öbürü yörünge dısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben yanıma +1 bulursam gelirim, mekan olarak da avrupa'da taksim civarı, asya'da da kadıköy civarı makbuldur diye düşünüyorum, herkes rahat ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Fikir güzel de her şeyden önce mekanı kapamak lazım yoksa olmaz.Bulacağımız mekanın büyük bir tvye sahip olması lazım ve yayını kaldırabilecek bir internete.Giriş ücretli olur eğer mekanı kapatırsak ve belli içkilerde belli miktarda ufak indirimler yaptırılabilir çünkü orada saatlerce oturacağımızdan en azından benim gibi oturduğu zaman içen arkadaşlar olacaktır.Taksimdeki mekanların bunun için uygun olacağını pek sanmıyorum ama konuşmak lazım.Eğer anadolu yakası düşünüyorsanız yardımcı olabilirim organizasyonu yapan arkadaşa... Edit:Bir de belli bir sayıya ulaşmak lazım bunu adam akıllı yapmak için gelecek arkadaşlar bu konu altında geleceklerini kesinleştirirlerse organizasyonu düzenleyen arkadaşa daha kolaylık olur mekanı ayarlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Projeksiyon ya da nispeten büyük ekran bir TV olmazsa iş zor zaten. Yayın HD olacağı için Internet bağlantısı da önemli. Sayıyı bu yüzden istedim, kaç kişi gelir ortalama diye. Mekanın konsept ve tasarımına göre belirli bir alan ayrılabilir. Bunlar o kadar zor şeyler değil. Esas önemli nokta turnuvanın yapılacağı saatler. Öğlen vakti olursa -ki olacak gibi - pek katılım sağlanmayabilir. Anca akşama doğru yeterli ve uygun sayıya ulaşılır diye tahmin ediyorum. Ücret olarak bişey diyemiyorum daha konuşulmadığı için ancak anlaşılabilirse herkes alacağı şeyi öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 DJ'ler olarak menuniyetle katiliriz etkinlige, yaklasik 5 kelle olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 I'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 fantazinizi bölmek istemem de bir işletmeci olarak şöyle bir bilgi veriyim, 100 kişi olsanız ve adam başı 25lira verseniz bile herhangi bir barı kapatma imkanınız yok. Bunun yanında bir de projeksiyon, büyük televizyon falan gibi beklentileriniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mekan kapatmayı şundan söyledim.Bar abi sonuçta.Zilyon farklı çeşidi olan olsa da o adam orada açıyor bir müzik ses sonda.O kadar insan oluyor içeride konuşmalar gürültü vs... Biz orada o gürültüde turnuva mı izleyebileceğiz sanki ? Bu yüzden üzerinde durdum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 100 kisi Tur-1 chat kanalinda olmadi hicbirzaman barcraft ta nasil olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://i.imgur.com/r81mw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 oh kacirmisim bu ani:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sQu said: fantazinizi bölmek istemem de bir işletmeci olarak şöyle bir bilgi veriyim, 100 kişi olsanız ve adam başı 25lira verseniz bile herhangi bir barı kapatma imkanınız yok. Bunun yanında bir de projeksiyon, büyük televizyon falan gibi beklentileriniz var. fantazilik bir durum yok ortada. 20-30 kişi bile olsak kafi. İlle de bar olacak diye bir durum yok, bar tarzı cafelerden birinde de yapabiliriz. Bizim motosiklet tayfasının takıldığı ve sunumlar yaptığı yerler vardı bu konuda. Gidip konuşmak, anlaşmak ve yeterli kişiyi mekana çekmek yeterli şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 inyourmind said: Mekan kapatmayı şundan söyledim.Bar abi sonuçta.Zilyon farklı çeşidi olan olsa da o adam orada açıyor bir müzik ses sonda.O kadar insan oluyor içeride konuşmalar gürültü vs... Biz orada o gürültüde turnuva mı izleyebileceğiz sanki ? Bu yüzden üzerinde durdum o kadar. Hayır mantık dogru zaten, mekanı kapatmadan böyle birşey yapamazsın. Sen rahatsız olmasan bile diğer müşteriler rahatsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 alkollü mekanlarda zor bu tip işler. sponsor vs olmadan ancak ufak mekan bulunabilir. gezmek lazım, olmaz iş değil. 15-20 kişilik bir yer bulunur elbet. temiz yüzlü, pazarlık yapmasını bilen birini gönderin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RhNegative_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 huun said: alkollü mekanlarda zor bu tip işler. sponsor vs olmadan ancak ufak mekan bulunabilir. gezmek lazım, olmaz iş değil. 15-20 kişilik bir yer bulunur elbet. temiz yüzlü*, pazarlık yapmasını bilen biri*ni gönderin hehe *silip gitmeli.. Ps: Ankara istanbula çok uzak : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Arcane'nin mekanı vardı kadıköyde rahatsız olmazsa onunla konuşulabilir. kendiside çok iyi bir starcraft oyuncusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 baybety said: Arcane'nin mekanı vardı kadıköyde rahatsız olmazsa onunla konuşulabilir. kendiside çok iyi bir starcraft oyuncusudur. Bir kaç sokak altımda.Gidip konuşabilirim aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bugün 3-4 yere bakındım. Hepsi konuya sıcak baktı ancak özellikle IEM finallerinin sabah 10 - 18 olması nedeniyle, özellikle cafe'lerde doluluk oranı fazla olacağı için izlemek işkence olabilir. Şu an en uygun mekan olarak Efes Pilsen Pacific Bar&Restaurant var. Bağdat Caddesi'nin ileri mevkii'nde Çiftehavuzlarda. www.pacific-bistro.com PC'leri var ancak sanırım kendimiz laptop götürüp, LCD tv'ye bağlayacağız. Herkes yediğini içtiğini ödeyecek, caddede olduğuna bakmayın fiyatlar gayet uygun. Mekan maç izlemeye oldukça müsait ve geniş. Ben yine de Kadıköy'de olması taraftarıyım. Yarın sanırım inyourmind Arcane'e bakacak. Bende fırsat bulursam o taraflarda farklı alternatifler bakınacağım. Kesin gelirim diyen kaç kişi çıkar? minimum 10-15 olursa eğlenceli bir buluşma olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar