Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Garantiden extra genc hesabim var. internet bankaciligi kullanimina actirdim. onunla internet uzerinden alisveris yapabilir miyim yoksa sadece para transferleri icin mi var o internet bankaciligi. kredi kartim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Gittigidiyor ve paypal uzerinden alisveris yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sanal kart oluşturmayı deneyebilirsin direk hesabına bağlayıp ama olur mu bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Garantinin sanal kart oluşturma imkanı var. Bulursun menüden. Sanal karda hesaptan bakiye atıp alışveriş edebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ama hesabımda para olması lazım di mi? bos hesapla kredi kartıymıs gibi kullanmak istemiyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 harddisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hayır bakiye atmadan kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hahahah iyiydi bu. harddisk diyosunuz di mi kesin? Anelor said: harddisk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 anladim hocam saolasin. SeaGle said: Hayır bakiye atmadan kullanamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bende ziraatbankasının bankamatiğiyle alışveriş yapabilmek için çok savaş verdim , internetbankacılığı dediler açtırdım , cep bankacılğı dediler yaptırdım , 3dsecure dediler onuda yaptırdım yok yok yok olmuyo lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bankamatik kartını hesapta para varken kullanabilirsiniz, bu durumda eft yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 eft değilde normal kredi kartı gibi kullanarak yapılabiliyormuş 3dsecure kullanan sitelerde.ama yok olmuyor bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bankamatik kartıysa çogu site kabul etmez (visa electron) garantide denildigi gibi sanal kart oluşturma imkanı var istedigin kadar para atıyosun o kadar limitin oluyo mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sanal kart olustur. kartında bulunan bakiyeyi sanal kartına at. sanal kartın ozelliklerini kullnarak alısverisini yap(ozellik derken sanal kartın numarası ccv si skk si falan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bankamatik kartın ile SADECE 3D SECURE İLE İŞLEM YAPTIRAN yerlerden alış-veriş yapabilirsin. Onun dışında internet bankacılığını açtırdıysan yapacağın çok basit, bitane sanal kart hesabı aç, oraya yatır, ordan çek(kart bilgilerini sanal kartınki olarak veriyosun, kart bilgilerini göster diye tuş var orda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar