Mehanix Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 gecenlerde bi videoya denk geldım agacların kokunden kesilmis haliyle gornuyor yani araya girme fln cok rahat olur boyle bi mod var mı yoksa bi hile mi soz konusu anlamadım.. varsa link atarsanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yaa modlar cok bozuyor oyunu ben kullanıyordum ama her petchden sonra sacmalıyor oyun ugrasamıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 stumps modun adı, yeto modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bi modda gereksiz tum interface grafiklerini kapatıyor onun adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 gereksiz derken? miniui var ekranda baya boş yer açan falan, ama bahsettiğin o mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 o galiba, tutosu varmı yüklemek için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hazır konuyu acmısken tavsiye ettigniz modlar varsa özellikleriylede buraya yazar mısınız? ben bi ara range gosteren bi mod kullanıyordum ama cok oyun cokmesine sebep olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 patchlerden sonra update edersen sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 towerların rangeni gösteren en mantıklısı bence ben onun dısındakiler ekleyince her yer yuvarlak daire oluyor kafam karısıyor.Hele bazı dairelerin cizgisi saha cizgisi gibi ps: patch yükle oyun baslasın sonra cık patch update et bir daha oyuna gir bir de karsına oyun bozulsun iki uc patchden sonra altı ustu iki oyun oynıcan tüm tadımı kacırıyor pps: bayaa bir vaktin vardır cok sık oynuyorsan ugras modlarla ama hafta 3-5 oyun oynuyorsan kasma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Valla bence hiç mod işine girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 oldun said: towerların rangeni gösteren en mantıklısı bence ben onun dısındakiler ekleyince her yer yuvarlak daire oluyor kafam karısıyor.Hele bazı dairelerin cizgisi saha cizgisi gibi ps: patch yükle oyun baslasın sonra cık patch update et bir daha oyuna gir bir de karsına oyun bozulsun iki uc patchden sonra altı ustu iki oyun oynıcan tüm tadımı kacırıyor pps: bayaa bir vaktin vardır cok sık oynuyorsan ugras modlarla ama hafta 3-5 oyun oynuyorsan kasma bence 1dk alıyor modları update etmek amma abartmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 update edip uymayanlarda oluyor 1dk sürüyor olabilir ama uymazsa baya araman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 upload ettim kullandiklarimi: C:Program Files (x86)Heroes of Newerthgame icine koy bir de hon mod manager yukle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://www.mediafire.com/?val99jleaghzg5a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 güzel modlar varmış eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kertenkel said: http://www.mediafire.com/?val99jleaghzg5a ohohoh cok güzel oldu sagolasın. edit orgazm oldum vallak interface cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 evt butun ekranin gozukmesi lazim =) igrenc hon interface'iyle ekranin ancak 70%'i gozukuyo edit: bi de her patch'de patliyo modlar, kendi thread'ine girip birinin patchlemesini beklemek lazim ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 fps deli gibi düştü sebeb nedir yahu gtx560 quadcore makina =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 range indicatorler yapiyo kullanmadiklarini kapat bende de gtx570 quadcore ile ayni zimbirti oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 spompas said: fps deli gibi düştü sebeb nedir yahu gtx560 quadcore makina =) Sebebi için boşuna support bölümlerinde vakit harcama, çözümü kullandığın addonları update et, düzelmiyorsa hepsini kaldır, gerekiyorsa hon'u sil ve son halini indirip o şekilde kur. Oyun bozulabiliyor, addonlardan kaynaklı fps düşmeleri olabiliyor, özellikle update edilmemiş addonlar buna sebep veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 miss ler icin ne kullanıyorsunuz ? bang! MIA yukledim calısmadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ss yaz chate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 voice chat diye bişey var oyunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 microfon bozuk useniyorum, ss yazmakda mesele eskiden dota oynarken (sanırım) shift sol click ss basıyodu chate oyle bisi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ne ss i. mape baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar