SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Selamlar arkadaşlar ; Bu zamana kadar bir çok oyunda keşişler hep ezildiler büzüldüler. Ama tarihsel içeriklere dayanarak yapılmış olan Cengizhan 2 oyununda tamda olması gerektiği kadar güçlü keşişi arkadaşlarımız. Sizlerde gelin bize katılın. Oyun içi nickim "Erlikhan" Hepinizi beklerim mesaj atın oynayalım Oyuna bir göz atayım derseniz... CengizHan2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sonunda keşişler hak ettikleri güce kavuştukları için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Keşiler konususnda hep bi sıkıntılı, hep bi üzüntülüydüm sonunda Cengizhan 2 oyunu bu sıkıntıya son verdi. Teşekürler Cengizhan 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Keşişler gerilla marketing yapayım derken soylarını kurutmasınlar dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 küçücük çocukların harçlıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 babashop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 keşişler konusunda ben de çok kırgındım developerlara. artık hakettikleri yeri buluyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Artık izin vermiyorum bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar