SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Selamlar arkadaşlar ; Bu zamana kadar bir çok oyunda keşişler hep ezildiler büzüldüler. Ama tarihsel içeriklere dayanarak yapılmış olan Cengizhan 2 oyununda tamda olması gerektiği kadar güçlü keşişi arkadaşlarımız. Sizlerde gelin bize katılın. Oyun içi nickim "Erlikhan" Hepinizi beklerim mesaj atın oynayalım Oyuna bir göz atayım derseniz... CengizHan2
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sonunda keşişler hak ettikleri güce kavuştukları için çok mutluyum.
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Keşiler konususnda hep bi sıkıntılı, hep bi üzüntülüydüm sonunda Cengizhan 2 oyunu bu sıkıntıya son verdi. Teşekürler Cengizhan 2
Spin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Keşişler gerilla marketing yapayım derken soylarını kurutmasınlar dikkat.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 keşişler konusunda ben de çok kırgındım developerlara. artık hakettikleri yeri buluyorlar!
Öne çıkan mesajlar