yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 .com uzantılı alan adı satın alacağım ve wordpress'te bir adrese bağlayacağım. Dışarıdan 8.5-10 dolar civarına satın alınabiliyor alan adı. Wordpress ise 17$'a veriyor. Wordpress'ten satın almama gerek yok sanırım? Uğraşma ordan al gitsin diyorum bazen çünkü ama. Başka bir yerden satın aldığımda bağlaması etmesi kolay oluyor mu? Wordpress'ten al gitsin kafan rahat olsun denicek bir durum yoktur heralde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 o wordpress te neler olacak birde 17 Dolar aylık mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sunucular Amerika'daysa sıkıntı çekebilirsin, arada yavaşlıyolar. Yurtdışından hit almayı bekliyosan Türkiye'den de alma hostingi, bu sefer onlara yavaş gelebilir. En iyisi Hollanda gibi bi ülkeden almak. Alan adını da hostingi aldığın yerden alırsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hosting'le ilgili bir soru sormadım ama ben(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 TRSERVinc said: o wordpress te neler olacak birde 17 Dolar aylık mı o ? wordpress bildiğin wordpress normalde blabla.wordpress.com adresiyle yapabildiklerini ben blabla.com ile yapacağım sadece bu yüzden de alan adı satın almam gerekiyor. Hosting'i wordpress zaten veriyor. Yetersiz geldiği noktada ise (sanmıyorum ya) zaten alışverişte bulunduğum bir hosting var (di) Aslında direkt ona sorabilirdim bu soruyu ama burdan sorayım dedim. Meşguldur belki. Değilse de burdan görür cevaplardı zaten diye şeaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 17$ alan adı mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 di mi, nerden alayım peki onu deyin şimdi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hiç wordpress'le falan uğraşma, sorun yaratabiliyor türkiye'de... benim blogspot blog için domain aldım direkt blogspot'tan ve türkiye'den giriş sağlanamadı dns ayarları yapık olmadığında... saçma sapan uğraştım. sonra kendim aldım türkyie'den bir domain ve blogspot'a yönlendirdim. demem o ki, türkiye'den bir firmadan al domain'i ve wordpress e bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.namecheap.com/ den al gitsin. suan 1.99$a .com domain kampanyası var. siteye gir tepede link var fb sayfasına like atınca sanırım alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ooo, namecheap iyimiş öyleyse. İlk domain için mi sadece o fiyat acaba, öyle değilse 4-5 tane alayım bari :P bakayım ben ona bir teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Al ileride baktin kazigi sokuyorlar tasirsin baska yere. Alirken ek hic bir seye para verme sadece domaini kayit ettir kapat olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yav said: ooo, namecheap iyimiş öyleyse. İlk domain için mi sadece o fiyat acaba, öyle değilse 4-5 tane alayım bari :P bakayım ben ona bir teşekkürler ilk sene fiyati o sadece ICANN a giden parayi senden tahsil edio gibi bir miktar o Birdahaki yenilemenden .com domainler asla 9 Dolar asasina dusmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Dusmesin. Toplamda yine daha ucuza gelicek ;) Ileride de begenmezsen transfer ediyorsun istedigin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar