Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu efsane furyasının üçüncüsünü ve dördüncüsünüde bekliom ama ben ikincisi olarak konuya gireyim Efendim Bugünkü Konumuz bugünlerde 20 li yaşlarında olan gençlerin çocukluklarında bolca haşırneşir oldukları oyuncaklarıyla oynadıkları Ferrari Testarossa.. Bunun jantları deiştirmişler Buda siyahhh Teknik Özellikleri: Model: Testarossa Year: 1984 Number Made: 7177 Engine Type: F12 Engine Displacement: 4943 cc Bore and Stroke: 82 x 78 mm Engine Description: Mid-rear flat-12, light alloy cylinder block and head Power: 390 bhp Torque: 0 lbs/ft Transmission: Borg & Beck dry, twin-plate clutch, 5-speed gearbox + reverse, ZF limited-slip differential Chassis: Tubular Front Suspension: Independent, double wishbones, coil springs, co-axial Koni dampers Rear Suspension: Independent, double wishbones, double coil springs, twin co-axial Koni dampers Brakes: Ventilated discs, servo assist. Length: 448 cm Width: 197 cm Height: 113 cm Wheelbase: 255 cm Acceleration (0-100 KM/H): 5.3 sec Top Speed 290 km/h[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 [Bu mesaj Vodan tarafından 14 Mayıs 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 5 ileri yazıyo ya boşamı yazdk onu =) Bitane buldum 49k $ Onu TR ye sokmak için nekadar ödemek lazım yaw?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 cok hos araba hala oyuncagi war karsimda :) bu arada testarosso kirmizikafa demek ne anlami varsa :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 boğayla flnmı ilgili acaba rossa kırmızı demek de[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 rosso kirmizi demek sonu a olunca female lerde kullanilir genelde arabayi disi olarak düsünmüsler heralde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Gemilere fln her denir örneğin ingilizcede ama arabaya her mü denir it mi denir bilemiyom belki öyle bişeydir..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 kahrolsun burjuvazi ferrarisi yaşasın emekçinin, köylünün gözbebeği Lamborghini![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Lamborghini traktör firmasıymış aslında ayrıca çocukluk hayallerimiz deildi git kendine üç efsane diye başka thread aç tamammı =) Bu arada Testa Rossa kırmızı kafa demekmiş oda silindir başlıklarının kırmızı oluşundan dolayı bu isim werilmiş[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 En baba ferrari[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meshut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 GO GO FERRARI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Resimleri görünce şöyle derinden bir oooof çektim ya... Küçükken hayallerimin arabası , Burago suyla az takılmadı değilim kapının önünde. Bütün çocukların ellerinde küçük arabalar vardı bende bire bir küçültülmüş Ferrarim le dolaşırdım yanlarında ah ahh sonra kırmışım onu o ayrı.. =[[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hehehe bi gün ferrari bende alacağım ama genelde rüyalarımda alıyoru nedense ? =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 İğrenç araba... always BMW[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bu alet 49,000$ sa türkiyeye kaca giriyo valla bulan soyleyin bilen soyleyin havada kaparim allah allah icim cız etti[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bende onu sormuştum =))[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Testabianco ile Miami Vice dır dünyaya Testarossa modelini tanıtan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar