Glatheros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 PS Vita satiyorum. Orijinal pakedinde (a.k.a kullanilmamis) Wifi- 700 TL ilgilenenler ozel mesajdan irtibata gecebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 fiyatta indirime gittim PS VITA WIFI 16gb hafiza karti Uncharted Touch my katamari toplam 915 lira. Tamamen maliyetine satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 indirim diyince 700den 915 görmek biraz garip olmuş ya :D tamam oyunlar var ama neblim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 touch my katamari nedir ahaha çok erotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Magnum said: indirim diyince 700den 915 görmek biraz garip olmuş ya :D tamam oyunlar var ama neblim ahah. aletin fiyatini 650 ye dusurdum, daha ne olsun? 16gb memory 111 lira uncharted 105 lira katamari 75 lira maliyetli, 941 ediyor 25 lira paticik indirimi 915 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 aga zaten 2. el 0 dan ucuz olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Anelor said: touch my katamari nedir ahaha çok erotik asdkljasd aynı şeyi düşünüyordum YOU TOUCH MY KATAMARI MY DINGDINGDONG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 jacabo said: aga zaten 2. el 0 dan ucuz olmali bizim orada kullanilmis urune 2. el diyorlar. 0 urune degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 direk satıcısından (mağaza baabında) alınmayan ürüne 2. el deniyo malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 fiyat çok uygun bence. dışarıdan 780e gerçek sıfırını alacağıma bu arkadaştan sıfırını alırım. alalım satalım ülkem kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ps vita yeni mi çikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 paketi açılmamış ve 2 sene sony eurasia garantili ise 650 fiyat iyi. garantisi olmayan yurtdışı cihaz ise pek iyi fiyat denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sony eurasia garantisi ne bilmiyorum, ama bildigim kadari ile sony nin uluslararasi garantisi var. neyse cihaz kanadadan geldi, bilmiyorum artik nasil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Glatheros said: sony eurasia garantisi ne bilmiyorum, ama bildigim kadari ile sony nin uluslararasi garantisi var. görünüşe göre yurtdışı cihaz. uluslararası garanti konusu en son sadece vaio laptoplar için geçerli idi. yurtdışından oyun konsolu alıp garantiden yararlanan birini görmedim duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 dogrudur, eurasia filan bilmiyorum. Turkiyeden aldigi acilmamis bir cihazi neden bir insan 650 liraya satsin onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yurtdışından aldıysan pahalıya mal etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Kalpten gidecek glath simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 valla haklilar Glad, calinti filan alip urunun satis fiyatindan daha ucuza mal etmem gerekirdi. nasil pahaliya mal etmisim urunun piyasa fiyati bu avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bana hepsini 400e ver rahat seni rahat bırakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ya kusura bakma da 915 nedir abi? Saturn Forum İstanbul'da fiyatı bu, peşin fiyatına taksitli. ... :( Biraz daha gerçekçi fiyatlar yazın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 adam 700 den 650 ye indirdi zaten hater gonna haterlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ahaha sinirden elim ayağım titredi iyi ki bişey satmıyorum burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 dh bile bir düzen oturttu 2. el de o kadar trol yetersiz forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ayda 75 lira taksitle ve Sony Türkiye garantisi altında. Losers gonna lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 vaperon said: Ya kusura bakma da 915 nedir abi? Saturn Forum İstanbul'da fiyatı bu, peşin fiyatına taksitli. ... :( Biraz daha gerçekçi fiyatlar yazın pls. okursan fiyat gayet gercekci. vita 650 lira, eger 16gb memory ve 2 oyunla beraber almak istersen 915 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar