Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8520 Youtube sorunu

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Abi full bis üyesiyim. Tarayıcıda gezinebiliyorum ama hiç bir şekilde videoları oynatmıyor. 'Oynatma Hatası' , 'Adlı ortamı oynatmaya çalışırken bir hata meydana geldi' uyarılarını alıyorum. Firefox, explorer falanda seçtim denedim olmadı. Bu arada sadece youtube değil hangi site olursa olsun video izleyemiyorum ayar oldum uyuz oldum yardım..
Sosyal ağlarda paylaş

abi alakası yok ya wifi ile bağlandığımda izleyebiliyorum. ama bis ile izleyemiyorum turkcell müşteri hizmetleri mağazadaki elemanlar kvk müşteri hizmetleri elektro world teknik destek ve çevremdeki tüm arkadaşlarım bi çözüm sunamadı bana. çözüm bulana para ödülü vericem.
Sosyal ağlarda paylaş

avartmıyorum turkcell çalışanı neredeyse 30 kişi ile konuştum aralarında bb uzmanları denilen şahıslarda var durumu çözemediler. bugün itibari ile kendim araştırdım buldum hallettim olay şu ki; bis ile tarayıcıyı kullanıyorsun surf yapıyorsun ama video izleyemiyorsun. videolar wap üzerinden alınıyormuş. ve benim turkcell den wapım kapalıydı. gittim açtırdım artık izleyebiliyorum. suratlarına tükürüp kaçarak çıktım dükkandan karanlıkta kayboldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...