tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 süt sindirmede bazı insanlar problem yaşıyor doğrudur. sen yaşamıyorsan içmeye devam et bence. genel olarak süt ve süt ürünleriyle bi problemin yoksa günlük protein miktarının bir kısmını almanın kolay bir yolu süt ürünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 pastorize sütlerde protein yokki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Wolas said: süt içmeyin diyor doktorlar süt ihtiyacınızı diğer süt ürünlerinden giderin diyorlar belli bir yaşdan sonra vucüt sütü sindirmek için çok zorlanıyormuş. edix: emre renowadamısın sen hala yok baska salona gidiyorum evin yakınında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ben kücükken günde litrelerce süt icerdim. Simdi bir iki bardagi bile sindirmekte zorlaniyorum. Tam yagli yogurt cok daha rahat. Artik müslimi tam yagli yogurtla yapiyorum. Gece yatmadan da bir avuc badem ve findik ile bir kap yogurt iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Gunde 2 litre iciyorum. Gaz haricinde bir sikintisi olmadi simdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sen fark edemiyorsun onu vucut sütü sindirmek için çok zorlanıyor yani kesinleşmiş bişi x yaşından sonra böle oluyor. ha acaba bu demek oluyorki ee ne güzel fazla çalışsın metobolizma hızlanır falan onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Son 3 aydir karblari biraz daha azaltip bol findik badem almaya basladim. Eski calistigim donemde az tuketiyordum. cok buyuk hata yapmisim. gelisim ve damarlanma acisindan gercekten cok buyuk fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fındıkta arginine olması lazım, o da damarlanma yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 testo-booster noldu zegna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Perfectionist said: Gunde 2 litre iciyorum. Gaz haricinde bir sikintisi olmadi simdiye kadar :) Pınar Denge Laktozsuz Süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tavugu soguk yiyorum bi sorun olurmu? sbh haşlayıp şirkette yiyorum soğuk olarak... bide baharatlarla aranız nasıl hergun pul biber karabiber koyuorum tavuga haşlanmış olan iğrenç tadını güzelleştirsin die :D midem patlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 çalışmadan 30 dakika önce 1 doz amino asit çalıştıktan 5 dakika sonra 2 doz (50gr protein içeriyor 2 doz) whey kullanıyorum, doğru mu yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 2 doz gerek yok, sabah kalkınca ic bi olcek whey, bi olcekte spordan hemen sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 1.öğün geç kalkarsam 1x muz 1x avuç ceviz (önceden ayıklanmıs) normal 1x muz 1x kap whole grain flakes(0,1 yaglı süt ile) 1x avuç ceviz erken kalkarsam omlet(malzemeler: 6x yumurta beyazı, 1x kap doğranmış k. mantarı, 1 kap kırmızı,yeşil biber, soğan, domatez. finalde emmental peyniri rendeliyorum üzerine) 1x avuç ceviz 1x muz(tam doymadıysam) ara öğün(1 den çok ara öğün olabilir) 1x fitness gofleti(anladın sen onu) 2.öğün 1x mega büyük tost (beyaz ve kaşar peynirli) ya da 1x ekmek arası tavuk file (bol yeşillikli) 3.öğün 1x muz 1x avuç ceviz 1x diyet yoğurt 4.öğün haşlanmış tavuk kanatları(yanında çeşitli sebzelerle) 3-4 dilim tam tahıl ekmek ya da 200 gr somon(tavada) 2x rendelenmiş havuç cherry domatezler gibi muz,ceviz,6 yumurtalı omlet bunlar sabit genelde. diğer öğünlerde yemekleri değiştiriyorum zaman zaman dötümü doğrultunca protein ve multivitamin de ekliyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bu ne programı, buyumekmi istiyorsun definasyona mı girmek istiyorsun vs? anlamadım ben bu beslenme programını pek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bu kadar fazla muz yeme, içindeki potasyum yüzünden kalp çarpıntısı yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ohahah adam maymun gibi muz tüketiyo sdf abi nabdın her öğün muz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 zegna yağ oranımı düşük tutarak kas kütlesini arttırma ve biraz da büyüme çabasındayım. p90x classic 1.phase bitiyor bu hafta (4. haftaya girdim yani) günde 2 muz çok mu fazla anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Yaş,boy ve kilo kaç? bi de tavuk kanadı yerine göğüs eti yersen daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 21, 63, 1.75 - 1.78 arası bi boy tam olarak bilmiyorum. zaman zaman tavuk göğüsü bulamadığım için haşlama olan yemeği son yaptıgımda kanat kullandım. bu muz konusuna biraz daha açıklık getirseniz, günde 2 - 3 adet çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 adam maymun beyler :D harbi ilk defa böyle bi diet gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 günde 2-3 muz yenebilir gayet fakirler alınmasın auhsdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 banana only vegan diyeti bile var. 2 - 3 le maymun olunsaydı sohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 gelin tarçınlı elma kestim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Black_Hand said: zegna yağ oranımı düşük tutarak kas kütlesini arttırma ve biraz da büyüme çabasındayım. p90x classic 1.phase bitiyor bu hafta (4. haftaya girdim yani) günde 2 muz çok mu fazla anlamadım? dostum protein ve karbo miktarı cok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar