mascio Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Merhabalar. Elimde bayağı bir oyun birikmiş. Benim de biraz paraya ihtiyacım var PS Vita'ya hafıza kartı almak için. Elimde biriken oyunları ucuz fiyattan satışa koyayım. Almak isteyen çıkar da alırsa hafıza kartının ücretini biraz da olsa az ödeyebilirim en azından. Oyunlar ikinci eldir. tertemiz cillop gibi hiç çiziksiz çok az kullanılmış durumdalar. Özellikle Syndicate, Kingdom of Amalur, Warhammer 40k ve Uncharted 3 tertemizler. Uncharted 3 dışındakileri oynamadım bile. Oyunların listesi aşağıdaki gibidir. İsteyenlere toplu alımlarda fiyat konusunda görüşme yapılabilir. PM'lerinizi dört gözle bekliyorum efem. Syndicate - 100TL Kingdom of Amalur - 110TL Warhammer 40.000: Space Marine - 100TL Uncharted 3: Drake's Deception - 80TL House of the Dead: Overkill Extended Cut - 60TL God of War Collection 2 - 55TL Resistance 3 - 40TL Medieval Moves - 40TL Final Fantasy XIII - 40TL Carnival Island - 35TL PUMA After Hours Athletes - 35TL Dead Rising 2: Off the Record - 30TL İlgilenen olursa bir de PS Vita için FIFA Football var. O da 120TL. Sıfır kutusunda jelatini ambalajı üstünde Aral bandrolüyle birlikte. PM'lerinizi bekliyor, hayırlı akşamlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar