Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 vallaha koca türkiyede aradım forumlarda bile yer verilmemiş.oyun öldü diyor arkadaşlar.belki doğru rome total war varken gelinde müslimlere haçlı yapalım olayları kasar milleti.ancak daha buraya gelmedim rome :( ve stronghold u ben ve bikaç arki hala unutmadık.burdakilerin çoğunun istanbul dan olduğunu düşünürsek soralım.oyun unutuldumu?unutulmadıysada sohbet ortamı olsun (bu kadar çaresiz im daha warchest bile gelmedi buraya :( )[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 stronghold topicleri arama yapsaydın keşke hem ben bu arada hem stronghold hem de rome oynuyom haberin ola[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 en az 20 konu var strongholdla ilgili[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 peki nası crusader multi yapcam bilen yani nası oynancağını bilen? [Bu mesaj Frostarrow tarafından 09 Ekim 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 warcrafttaki battlelan gibi bişey olabilir ya da multi dyip yapıyosundur direk emin degilim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yani ip iile denedik önceki topiclere baktım millet oynuyo biz bi beceremedik[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ipyle olması lazım biri kuruyor oyunu digerleri de ipni yazıp giriyor ama ek bir program kullanıyor musun yoksa multiplayer da oyle bir secenek var mı emin degilim.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 stronghold hiç ölmedi bi arada meşur deilya o sinir di bence ben sewerek oynardım ozaman da :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardı severlerin kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 üff abi canım çekti yükledim şimdide bırakamıyorum[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aynısıs yapcak yemedi bağımlı olurum die :9[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardı severlerin kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 vallahi dedikoduya göre :D rome total war gelmiş başlarım stronghold a! tamam kabul biraz abartılı oldu.çok güzel oyundur .ama bu tarz bi oyunu multi yapamıyınca kasıyo ve trail çok zor ve uzun.off işşallah gelmiştir total war.vallaha yarın damlıcam.warchest i bekliyodum ama hemen geldi rome napiim gaza geldi.(bide çalışmazmış :( )[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 strongholdun ilkide güzeldi ikincisinin yerini tutamaz ama:)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 strong hold bencede cok guzel oyun bizim burdao olmedi biz arada arkla kapısıyoruz bile ama yinede ğek oynayan gormedim[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 crusader oynucak varmı netten özel mesaj atıverin :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nası oynanıcağını bilmiyorum[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!
Leath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 boyle muhtesem bi oyun nedense gozardi edildi,piyasadaki insanlari anlamak biraz guc bkz:System shock 1 bkz: thief 1,2 gibi..dahada ornek verebiliriz :)[signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur)
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 örnek verdiğin oyunlar biraz alakasız kaçmış bence:) thief hiçte göz ardı edilmedi bana göre, ss in sistemine benzer bir sistemi de deus ex kullandı etti zaten. bence en çok göz ardı edilmiş oyun grim fandangodur... eğer daha fazla göz ardı edilmişi varsa, o kadar çok edilmiş ki gözümden kaçmış:) (iğrencim kabul) konuya dönersek, stronghold severim, ama çok becerdiğim söylenemez, açar kale yapmaya çalışırım, beceremem kaparım. öyle bir oyundur benim için yani. ama severim.[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
Salo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 BAŞKA HİÇBİR OYUNDA KALE YAPMANIN TADINA BUKADAR VARAMADIM. OYUNUN BİR KAÇ EKSİGİ VAR ONLARDA GİDERİLSE ÇOK HARİKA OLURDU AMA HERŞEYE RAMEN FORWAAAAAAD
Leath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 thief 1 ve 2 gozardi edilen oyunlar oldugunu dusunuyorum,en azindan benim cevremde boyle hele ki system shock 1..onu gectik,2,gereksiz yere gozardi edilen oyunlardan.Eh,piyasaya pek birsey diyemeyiz gerci,isteyen istedigini oynar :)[signature][hline]Ranger : Bard : ? (Excalibur)
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 thief 1 ziyan oldu ama 2 yi bilemem
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kingpin sen şimdi oynayan arama.Dün oynadık işte hemen "ben çıhıyom" dedin çıktın.Biz kemiyle neler neler yaptik.gerçi en kazık yer benimdi ikinizin arasında.Sen oynasan biraz daha kasardınız beni ama kemi yendi :D Kemiyle oynamayın,çareleri asla tükenmez 250 okcuya bile :D Oynamak için,multiplayer kısmından Internet olayını seçiyosun ve Join (IP) kısmına adamın ip'isini yazıyosun.Adam oyunu kurduysa hemen görüyosun.Team'di bilmemneydi seçilen ekranda ready diyosun ve oyun açılıyo.Lag falanda hiç olmuyo gayet iyi ev eğlenceli. Chemical's E-Mail : [email protected] E-mail doğrudur :D Benimki : [email protected] Oynamak isteyen bana yada kemiye ulaşsın 4lü 5li 8li falan yapalım team'li falan işte. hadin bekliyoz :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 malesef o işi çok denedik.ama arıyo arıyo bi türlü host u bulamıyo.ip yi yazdık.ordaki iki ip yi de yazdık denedik www.wahtismyip.com a baktık onu denedik.ama aradı aradı bulamadı crusader da .optional dio ama acaba port mu lazım?[signature][hline]Madem Türksün göster Ürksün!!!
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 1.Firewall'a baktınızmı,engelliyor olabilir. 2.Versiyonlar aynımı,değilse görmez. 3.Bunlar dışında hiçbişey problem yaratmaz?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
legolas773 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 abi ssüüppper oyunya hergün 4 saat oynuyorum[signature][hline]böbreklere kadar
Öne çıkan mesajlar