GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Madem Canınız SıkıLıyor Bari Biraz Bilginiz Artsın ne kadar İşe Yaramassada bir bilgi sonuç olarak :) İnternet bilgi teknolojisinin ulaştığı hız sınır tanımıyor. Ama internet sayfalarında doğru olmakla birlikte hiçbir işe yaramayan bilimsel bilgiler de bulunuyor. İnternette yer alan ama işe yaramayan bilgilerden bazıları şöyle... - Sümüklü böceklerin dört burnu vardır. - Devekuşunun gözü beyninden büyüktür. - Yataktan düşerek ölme olasılığı iki milyonda birdir. - İnek sütünün pH değeri 6'dır. - Bir timsahın gözlerinin arasındaki mesafe ayaklarının büyüklüğüne eşittir. - Ayı inlerinin girişleri her zaman kuzeye bakar. - Değerli taşların çoğu birkaç elementten oluşur, sadece pırlanta tamamen karbondan oluşur. - Kedilerin beyninde 32 adet kas vardır. - Bukalemunların dilleri vücutlarından iki kat daha uzundur. - Üzerinde barkodu olan ilk ürün Wrigleys markalı sakızdır. - Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin içindeki kaloriden daha fazladır. - Meşe ağaçları elli yaşına gelmeden meşe palamudu üretemezler. - İnsan elinde en yavaş uzayan tırnak baş parmağınki, en hızlı uzayan tırnak ise orta parmağınkidir. - ABD'de yaşları 20 ile 29 arasında olan zenci erkeklerin 1/3 ya hapiste ya da gözaltında tutulmaktadır. - Bugüne kadar kaydedilmiş en büyük dalga 85 metredir ve 1971 yılında Japonya'nın Ishigaki adasında görülmüştür. - Açık bir gecede çıplak gözle 2000 ayrı yıldızı görmek mümkündür. - Herhangi bir okyanusun en uzak olduğu nokta Çin'dir. - Rusya'da doğudan batıya doğru seyahat edilirse yedi saat kuşağı geçilir. - Mumyaların ayak parmakları tek tek sarılarak mumyalanmıştır. - Dünyanın ilk telefon rehberinde sadece 50 isim yer almıştı. Bu rehber 1878 yılının Şubat ayında Connecticut New Heven'de yayınlanmıştır. - Avustralya'daki tuvaletlerin sifon suları saat yönünde akar. - Bir cam kırıldığında ufalanan parçalar saatte 3 bin millik bir hızla etrafa saçılır. - Her 25 kişiden biri astım hastasıdır. - Dalmaçyalı'lar Gut olmayan tek köpek cinsidir. - Dünyadaki hayvanların %80'i altı ayaklıdır. - Gün ışığından daha fazla yararlanmak için saat uygulamasını Benjamin Franklin başlatmıştır. - Bir okyanusun en derin yerinde demir bir topun dibe çökmesi bir saatten uzun sürer. - Bugüne kadar ölçülmüş en büyük buz dağı 200 mil uzunluğunda 60 mil genişliğinde ve Belçika'dan daha büyük bir yüzölçümüne sahiptir. - Charles Dickens uykusuzluk hastalığına yakalanmıştı. Sadece yüzünü kuzeye dönerse uyuyabileceğine inanıyordu.[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 - Bugüne kadar kaydedilmiş en büyük dalga 85 metredir ve 1971 yılında Japonya'nın Ishigaki adasında görülmüştür. tsunami falanmi yoksa rüzgarla falan böle bi dalga oluşabilirmi ya[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kafa atarken iki tarafında kafasında aynı etki oluşur ama kafa atanın o cesaret yüzünden arkası kalktığı için teki kıvranırken öbürü zıplar ama bir süre sonra ikiside ayı tedaviyi göreceklerdir:) salladım ehhh[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: DynamicK, 24 May 2003 14:28 tarihinde demiş ki: - Bugüne kadar kaydedilmiş en büyük dalga 85 metredir ve 1971 yılında Japonya'nın Ishigaki adasında görülmüştür. tsunami falanmi yoksa rüzgarla falan böle bi dalga oluşabilirmi ya[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net e tbiki tusunami:D[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hayvanların 6 ayağı? Böcekleri nası hayvan saymışlar anlamıyorum. Zenci hikayeside palavra bence.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 o dalgayı gören kişi nasıldır acaba şimdi:) yani görüp vay be 85 metre mi dedi acaba:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehehehe :D da altı ayak ne iş onu anlamadım[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Qui, 24 May 2003 14:30 tarihinde demiş ki: Hayvanların 6 ayağı? Böcekleri nası hayvan saymışlar anlamıyorum. Zenci hikayeside palavra bence.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) bence sallamışlar karıncaların sayısını kaç diye tahmin ediyorlarki bu oranı koyanlar:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yuh 85 metre adam sok olmustur[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 e qui hayvanlar ama hayvan alemindeler, cinsleri familyalari zartlari zurtlari farkli. ama "hayvan".[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 85 metre olduğunu bile tahmin edememiştirki[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kesin türk tür o rakamı soleyen:) eli arkasında göbek dışarad vay rahat 80-90 metre var görevli: efendim kaç metreydi bizimki: valla rahat 85 vardı ama tam ölçemedim memur bey[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bide gereksiz bilimsel bilgi diye bişey olmaz.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sümüklü böceğin 4 burnu olması çok önemli bir bilgi mesela.[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Sana öyle gelebilir. Orda sütün PH'ı da sana gereksiz gibi görünüyor ama benim mesleğimde bu çok önemli bir ayrıntı. Sümülü böceğin burnuda bir zoolog için emin olki yeterli öneme sahip.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bilmem ama öss de soruyorlard ıböle şeyler kurbaganın kalbinde kaç kulakcık var bilmemne :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 O ayrı bi saçmalık :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 demekki sadece bu bilgilere kassan en az 10 net yaparsın :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 soruları hiç okumayıp ful sallasanda 10 net cıkar be :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bide 10 net ne işine yarıcakki gerisi olmadıktan sonra?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 -Herhangi bir okyanusun en uzak olduğu nokta Çin'dir. bunu anlamadım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bi işe yarayacağından değil bilgi i$te![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 En iç bölge çindedir demek istiyo galiba..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 çinin korrdinatlarda orta noktasını bulup bu nokta dünya üzerinde diğer ülkelerin orta noktalarının okyanuslara olan uzaklıkları ile karşılaştırıldıgında en uzaktamı demek istiyo yane[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 dünyadaki büyün noktaları alıosun. Hepsinin teker teker en yakın okyanusa olan uzaklığını hesablıosun. Sonra en uzak olan noktanın hangi ülkeye dahil olduguna bakıosun..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar