Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdisinda olsaniz..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Türkiye hakkinda ozliceniz seyleri saysaniza bi bakalim.. degerini yeniden bi anlayalim guzel ulkemizin..herkes ayrica kendi sehrinde napmayi ozler onu da yazsin.. güzel olur gibime gelio [signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 19 Ekim 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İtalya harici bir yere gidersem, yemekler.

Ailemi özlüyorum gidince, ileride uzun süreli gidince özlerim heralde baya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

eger calisiyor isen para kazaniyor isen pek biseyi ozlemessin
yunanistan italya zaten pek farksiz

yanliz almanya norvecde bazen duzen canini sikabilir. yani hersey fazla olmasi gerektigi gibi :) biraz daha kaotik olmasi lazim.. insanlar yaya gecidinde duruyor geciyor falan garibine gidiyo

bence pek bisey ozlemessin.. insanlari ozlersin sadece arkadaslarini ve aileni

ama onu disinda ben turk insani yerine belcika insani dolu olsun isterdim istanbul[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi adıma konuşayım önce ;
Ya havasını ,suyunu ,toprağını ,taşını kısacası özlerdim abi. Bu ülke özlenmezmi ...
-----------------------------------------------------------
Onun dışında duyduğuma göre burdan giden almancılarımız en çok eşşeklerimizi özlüyomuşşş

Binevi Dankheshön Karakaçan :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

orada nasıl bir yaşam sürdüğümle alakalı olurdu herhalde. ama ailemi özlerdim. gerçi şimdi de haftada bir görüyorum ama hiç görememek kötü bir durum.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 19 Ekim 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Ben 2003de, ilk defa 5 ay boyunca Türkiye'ye gitmediğimde, pasaport kontrolündeki polisin dürüst somurtkanlığını (işinizi zora sokmak için her türlü çabayı gösterip bir yandan size gülümseyen Alman polisinden sonra, gelene geçene aynı davranan ama somurtan Türk polisi ilaç gibi gelmişti) görünce ağlayacaktım. Sonra hava alanından çıkınca Yeşilköy'den köprü yoluna çıkana kadar hiç şerit çizgisi yoktur yollarda, bu sahneyle coşup, eve girince annemin yaptığı kuyruklu kuru fasulyeyi görünce artık ne yapacağımı şaşırmıştım. Aralıksız kalınan zamana göre bazı garip şeyler böyle değer kazanabiliyor.

Bende bunu kastetmiştim işte[signature][hline]..:: Respect ::..
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi süper sehir new york diyelim.. gittiniz.. vapurda cay icip karsidan karsiya gecmeyi ozlemez misiniz?? Taxime gidip içmeyi özlemez misiniz?? kavun peynir raki kombinasyonunu özlemez misiniz?? tophaneye gidip nargile tüttürmeyi?? Taxiye binip de söförün derdini dinlemek ne kadar bazen sikici olsa da onun muhabbeti özlenmez mi? yoldan gecen herangi birine "atesin varmi" lafini amerikada sölesen adam bi garip bakar sana.. veya herangi baska bi ülke.. Ne istanbulmus be :) düsündükçe daha bi degerli gelio valla..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Sosyal ağlarda paylaş

yemekler, fiyatlar, taksiler. Kız konusunda da tam tersi yurtdışında(avrupa) 10 kişilik kız grupları cirit atar tr'ye gelince görülecek tek kalabalık 10 kişilik sap grubudur. 1 tane kız görünce hele güzelse insan şaşırıyor.(cadde ve etiler bu kapsamın dışındadır tabi)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ilk etapta belki buradaki rahatlıgı özlerim
yurt dısında pek cok yerde hersey tam bi sistem içinde işliyor neyse o
burda neyse o o o o o oo o o diye ilerliyo seçenekler o yuzden belki daha bi renkli hayat?

yemekleri kesn özleris

arkadaşları, aileyi ..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 19 Ekim 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
ya simdi süper sehir new york diyelim.. gittiniz.. vapurda cay icip karsidan karsiya gecmeyi ozlemez misiniz?? Taxime gidip içmeyi özlemez misiniz?? kavun peynir raki kombinasyonunu özlemez misiniz?? tophaneye gidip nargile tüttürmeyi?? Taxiye binip de söförün derdini dinlemek ne kadar bazen sikici olsa da onun muhabbeti özlenmez mi? yoldan gecen herangi birine "atesin varmi" lafini amerikada sölesen adam bi garip bakar sana.. veya herangi baska bi ülke.. Ne istanbulmus be :) düsündükçe daha bi degerli gelio valla..

ı ıh özlemem valla. Para kazanıyorsam rahatım yerindeyse. Mekanlara takılırım, gireceğim her çeşit aksiyona girerim. Hayatımı yaşarım.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
RO [email protected] // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 19 Ekim 2004 02:06 tarihinde demiş ki:
said:
Xaer_Aloneheart, 19 Ekim 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
ya simdi süper sehir new york diyelim.. gittiniz.. vapurda cay icip karsidan karsiya gecmeyi ozlemez misiniz?? Taxime gidip içmeyi özlemez misiniz?? kavun peynir raki kombinasyonunu özlemez misiniz?? tophaneye gidip nargile tüttürmeyi?? Taxiye binip de söförün derdini dinlemek ne kadar bazen sikici olsa da onun muhabbeti özlenmez mi? yoldan gecen herangi birine "atesin varmi" lafini amerikada sölesen adam bi garip bakar sana.. veya herangi baska bi ülke.. Ne istanbulmus be :) düsündükçe daha bi degerli gelio valla..

ı ıh özlemem valla. Para kazanıyorsam rahatım yerindeyse. Mekanlara takılırım, gireceğim her çeşit aksiyona girerim. Hayatımı yaşarım.

+1

hayatın anahtarı. napolyon ne demiş : para,para,para :)
paran iyiyse 2-3 ayda bir türkiyeye gelip hasreti giderirsin olur biter..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

napolyon para para para diyip sonunda napmis??

para hersey deil.. sabanci mesela.. adam istanbulu alirdi istese ama oglu spastikti.. elinden ne gelirki.. daha binlerce sorun olabilir.. bu kadar paragöz olmayin.. [signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 19 Ekim 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dışardayken istanbul sokaklarının çöp kokusunu, yolda yürürken 100 metre içinde 10 kişiden omuz yemeyi, sabahların içini titreten o exos dumanıyla karışık soğuk havasını özlemiştim. Virajlı yolları, otobüste ayakta gidebilmeyi otobüs durmadan ayağa kalkabilmeyi de özlemiştim. Bunlara alışmışım çünkü. Yolda yürürken tanımadığım bidahada görmiyeceim insanların gözümün içine gülümseyerek bakarak günaydın demelerini yadırgamıştım.

Birde türkçe rüya görmeyi özlemiştim.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben acaip derecede yemekleri özlemiştim. Dünyanın en büyük üç mutfağından biri özlenmez mi?:)
Birde trafik olayı var tabii. Yaya geçidindeyseniz yol boşsa ama size kırmızı yanıyorsa geçilir(yani bizde böyle:)) adamlar bekliyor boş yolda yeşil yansın diye. Ayrıca bazı ülkelerden gelenler kesinlikle tek ortak hesap ödemiyorlar. Bizde walla çat diye öder saniyesinde herkes:)

[Bu mesaj Gallant tarafından 19 Ekim 2004 04:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...