ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bu gelen ufak patch sonrası bi haller olmuş. low realmler medium olmuş falan. ayarlarla mı oynadılar ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben burning legionda başladım.listte high diyor fakar random dungeon atamiyorum 10dk bekliyorum.özellikle kalabalık realm sectimki beklemiyim diye.bide garip garip konusuyorlar hangi milletten insan var burda anlamadım.direk özel msg atiyolar kendi dillerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bl de polonyalı dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hozceri said: bl de polonyalı dolu wow serverları yokmu ben giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 direk kaç o serverdan ben kendimi zor kutardım valla :) polonyalılar turkleride sevmiyorlar bir süre sonra çok canın sıkılacak o serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 GladricSpirit said: direk kaç o serverdan ben kendimi zor kutardım valla :) polonyalılar turkleride sevmiyorlar bir süre sonra çok canın sıkılacak o serverda Kızlarıdamı sevmıyor? ben cok sevıyorum polıslı kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Thraine_Numeheru said: ben burning legionda başladım.listte high diyor fakar random dungeon atamiyorum 10dk bekliyorum.özellikle kalabalık realm sectimki beklemiyim diye.bide garip garip konusuyorlar hangi milletten insan var burda anlamadım.direk özel msg atiyolar kendi dillerinde. realm ile alakası yok. battlegroup'taki tüm realmlardan gelebiliyor dungeon'a. healer veya tanksan hemen gelir sıra. dps isen beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar