Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 orası da öyle gerçekten. bir kişinin önderliğinde başlayan devrim ve reform ile, zaten başlamış olan bir devrim ve reforma birinin liderlik etmesi arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Viktor said: 28 subata kadar geldik artik, herseyle hesaplasiyoruz malzeme bitince artik vaka-i hayriye ile kabakci mustafa pasa isyani ile filan hesaplasiriz, atillanin kardesi bledayi oldurmesini kinariz ordan roma yangini ilede hesaplasip kardesi kabil tarafindan oldurulen habilin intikamini aliriz, elmaya kadar yolu var Önce darbelerin miladı olan Bab-ı Ali baskını var lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Aket-Atum said: 28 şubat'ın acıttığı adamlara bakarak doğru bir hamle olduğu sonucuna varıyorum kendi içimde. Böyle bakarsak Ergenekon davasının acıttığı adamlar diye cümle devam eder. Aranızda 28 şubat sürecinden cebine iyi para giren varsa onu tenzih ediyorum ama hala darbelerin laiklik, ülkeyi kurtarma adına yapıldığını düşünenler varsa komik. 28 şubat sürecinin AKP'yi doğurması bile üstüne gidilmesi için sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Değil tabi ama belki onu yapanlar bile öyle olduğunu sanıyordur . Tabi bu durumda nasıl bir uluslararası ajandaya alet olduklarının farkında olmadıklarını gösterir bu, çok daha kötü bir durum heh. bence en kötü kukla, kukla olduğunu bilmeyen kukladır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 şimdi arkadaşlar katılırsınız katılmazsınız orası ayrı mesele,bu anlatacaklarım tamamen gözlemlediğim ve ne olacağının ufak bir özeti; 29 ekimler,19 mayıslar,30 ağustoslar bundan 30 sene önce iptal edilseydi durum ne olurdu acaba bir hükümet tarafından iptal edilse? bu kadar paşa,general,sivil toplum örgütü yöneticisi,parti lideri,milletvekili,bunlar içeriye girdiğinde ne olurdu 30 sene önce? bu soruların cevapları yazacaklarımın içinde gizlidir. arkadaşlar karşı devrimin ayak sesleri değil artık duyulan bildiğiniz karşı devrim gerçekleşti. rejimi değiştiriyorum dese tayyip,şu anda karşı çıkacak kesimin türkiyenin % kaçını kapsadığını düşünüyorsunuz? askermi karşı çıkacak? askerlik mesleği içerisinde bulunan %10 kesim şu anda sağlam atatürkçü ve devletçi eğitimden geçiriliyor,ben beyin yıkama derim siz devlete bağlılığın güçlendirilmesi dersiniz,geri kalan %90 anadoludan köyünden okumak için çıkmış ilk fırsatta kapağı orduya atmış astsubay ve uzman erbaş karışımı sivilmi karşı çıkacak? şu anda Türkiyede örgütlü kadroların (parti,sivil toplum,ıvır zıvır) %75'inin kardeşim rejim de değişsin ama benim işlerim bozulmasın modunda olduğunun farkındamısınız acaba? ve son sözümü söyliyeyim,türkiyenin irana benzeyeceğini zannediyorsanız veya suudi arabistana inanılmaz bir yanılgı içindesiniz,turancı&islamist politikalar ve yayılmacı bir ülkenin kurulma aşaması içindeyiz,ha bu dış destekle olur veya fikir adamları vasıtasıyla olur ki 2.olmaz bu ülkede bu bağlamda tayyip erdoğan ve ahmet davutoğlu burada iki ayağı bu devrimin 3.ayak olmazsa ayakda durmaz değilmi,işte buda f.g hareketidir.fakat f.g hareketi vasıtasıyla akparti hareketi halkdan kopmaya başladığının farkına varmaya başladığı için f.g hareketine karşı koymalar ufak ufak başlamıştır.belki 1.cumhuriyetçiler için tek umut bu olabilir. yazım hataları ve incitebileceğim insanlardan özür diliyorum şimdiden,benim politik görüşümü merak edenler olursa eğer şu anda genelde çeçen dağlarında ve türkistan hücrelerinde çürüyorlar yani beni temsil edebilecek bir şahsiyet yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 saplashaman said: Neyse işte zamanında yapılan hesaplar tersine dönüp birilerini tırmalamaya başladı işte, iyi de oldu aslında, %1 elitist-kemalist diktanın sonu oldu en azından. Aaa ben ne yazdım? eueheuehehe 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ardeth said: en iyi kukla, kukla olduğunu bilmeyen kukladır :p fixd. askerin(kurum olarak) ettiğinin karşılığını bulması içimin yağlarını eritiyor da yerine gelenin onları aratacak olması kanımı donduruyor. bu memlekette olan herşeye bir Aziz Nesin hikayesinden örnek bulabilmekte ayrıca ilginç. Bi hikayesinde köylü köyün kabadayısından kurtulmak için başka bi kabadayı buluyordu, sonra eskisini mumla arıyorlardı. böyle devam gidecek yol daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 https://7chan.org/rnb/src/132829981625.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar