yvz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yeni zerg oyuncuları veya daha fazla şey öğrenmek isteyen zerg oyuncuları kesinlikle izlemeli. soru cevap şeklinde zerg ünü geliştiriyor arkadaşımız( soruları ben cevaplıyorum,2v2 oyunlarımızda olacak). kaçırmayın! stream biraz kalitesiz olabilir, mazur görün, arkadaşımız kıbrıstan stream yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://www.justin.tv/seabender bu da linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yvz yi herzaman takdir etmişimdir bol sans dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 zerg op diyordum inanmıyordun dogru yolu sectigine sevindim kardesim gelecekte basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 eyvvvv. 7 gibi açıcam yine streami, yavuz online olursa yine zerg konusunda bana eğitim vericek stream esnasında. yerli TLO geliyo beyleeer. edit 1; bu arada buradaki internet baya dengesiz, kasmalar takılmalar havada uçuşabilir, uçuşmayadabilir garantisi yok :D edit 2; yavuz un olmadığı zamanlarda untouchapple dan destek alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Hadi bakalım, gl. Fekat dün izlediim kadarıyla söyliim all-in tarzı ilerde patlar. 2 zergin FE alması da çok etkilidir arada deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dbfrd Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 spartacuse karşı bir destekçi daha edindik, holeeey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yayındayım akşam 6ya kadar yayında olcam, smurf hesaptan random oynucam bu gün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 i'm back to terran ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar