Tron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 selamlar, turkcell in faturalı hatlar için uyguladığı kampanyadan sony ericsson'nın xperia arc s beyaz renkli modelini almayı düşünüyorum. bir çok turkcell bayini aramama rağmen beyaz renkli olanın ellerinde olmadığını ve ne zaman gelir bilemiyoruz diyorlar. Acaba ben bu telefonun siyah renkli olanını alsam sonrasında beyaz renkli kasa ile değiştirebilirmiyim? paticikte yapan duyan gören olduğu mu diye sorayım dedim. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Öcelikle ülkemizde Sony telefonlara ait herhangi bir şey bulman çok düşük bir ihtimal. Ayrıyeten çok hoş yeni modeller geliyor, acelen yoksa beklemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 beyaz renki olanı sonunda buldum. yarın almaya gidiyorum. abi artık beklemek istemiyorum. bekle bekle hiç bir anlamı olmadı. keza yeni çıkıcak telefonlarda özellikleri gibi kadar fiyatı yüksek olucaktır. yinede tavsiyen için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Xperia S 'in dağıtımına başlandı, eli kulağında çıkması. Taksitli falan alırdın, bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://i.imgur.com/qORZH.jpg ergenin teki sinirlenmiş tek eliyle yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Tron said: beyaz renki olanı sonunda buldum. yarın almaya gidiyorum. abi artık beklemek istemiyorum. bekle bekle hiç bir anlamı olmadı. keza yeni çıkıcak telefonlarda özellikleri gibi kadar fiyatı yüksek olucaktır. yinede tavsiyen için saol aynısı kardeşimde var. çok estetik ele çok yakışan bi model özellikle beyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar