Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Şimdi bi hevesle rewell marka ferrari 2003 ün maketini aldım. Şevk ve zevkle kesip yapıştırırken ilk çıkartma seansına başladım ama yapışmıyo meretler yahu. açıklamada yazdığı gibi 20 sn suda bekletiyorum tabanındaki kağıtla beraber yapıştırılacak bölgeye koyuyorum. Çıkartmaya üstten hafifçe bastırıp alttan cımbızla yavaşça kağıdı çekiyorum. Ama yapışmıyo. Neyi yanlış yapıyo olabilirim? su teması olabilirmi ama sonuçta sudan çıkartıyorum. yada yapıştırdığım yerde cımbızla hafifçe ince ayar yapıyorum acaba o yüzdenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kurudukdan sonra mı çekiyorsun?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yo hayır sudan çıkarır çıkarmaz kağıdı koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Maketi suya sokmayı denedinmi? :P[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 makedi suya koyma.. sudan çıkart arabaya yapıştır. kuruyana kadar bekle sonra yawaşça çek..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 suda beklettikten sonra stickerlardaki gibi alttaki yapışmayı önleyici kağıdı al ve bir cımbız yardımıyla desenli kısmı al maketin üstüne koy ve kurumasını bekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yani kısaca o iki kısmın suda ayrılması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 //divin sonradan gördüm mesajını ok de hangisi doğru :p hmm yani kağıtla beraber kuruyacak sonra kağıdı çekicem. anladım. bu arada modelimde schumacherin arabasında ön shell amblemlerinden ikisi olmayacak(en azından) :p [Bu mesaj delikedi tarafından 18 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla 2sini de dene :D olur bi tanesi[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kağıdı koy tazzikli suyla enfiye et[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yapman gereken aslıdan orda yazandan bıraz daha farklı. 30-40 sanıye suyada tutu ozellıkle alt tarafındakı kagıt ıslansın ardından sudan cıkar 10 sanıye suyun dısıdna beklet bu yaıstırmanın kagıttan ayrılmasını saglar ve yapıstırıcının reaksıyona gırmesı ıcın zaman veırı ardından bence fırcanın ucuyla yapıstırmanın kenarına dokunarak alltakı kagıttan ayırdıktan sonra maketın ustune bırak. Altından cekmek daha kolay olabılır ama yapıstırma kalıtelı degılse kagıtla bırlıkte yapıstırıcıda yapıstırmadan ayrılacaktır. baska bır yontem hafıfce ıslattıgın parmak ucunla yapıstırmayı almaktır buda olabılır.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar