Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Model Makette Çıkartma Sorunu

Overseer

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bi hevesle rewell marka ferrari 2003 ün maketini aldım. Şevk ve zevkle kesip yapıştırırken ilk çıkartma seansına başladım ama yapışmıyo meretler yahu. açıklamada yazdığı gibi 20 sn suda bekletiyorum tabanındaki kağıtla beraber yapıştırılacak bölgeye koyuyorum. Çıkartmaya üstten hafifçe bastırıp alttan cımbızla yavaşça kağıdı çekiyorum. Ama yapışmıyo. Neyi yanlış yapıyo olabilirim? su teması olabilirmi ama sonuçta sudan çıkartıyorum. yada yapıştırdığım yerde cımbızla hafifçe ince ayar yapıyorum acaba o yüzdenmi?
Sosyal ağlarda paylaş

//divin sonradan gördüm mesajını ok de hangisi doğru :p

hmm yani kağıtla beraber kuruyacak sonra kağıdı çekicem. anladım. bu arada modelimde schumacherin arabasında ön shell amblemlerinden ikisi olmayacak(en azından) :p

[Bu mesaj delikedi tarafından 18 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yapman gereken aslıdan orda yazandan bıraz daha farklı.

30-40 sanıye suyada tutu ozellıkle alt tarafındakı kagıt ıslansın ardından sudan cıkar 10 sanıye suyun dısıdna beklet bu yaıstırmanın kagıttan ayrılmasını saglar ve yapıstırıcının reaksıyona gırmesı ıcın zaman veırı ardından bence fırcanın ucuyla yapıstırmanın kenarına dokunarak alltakı kagıttan ayırdıktan sonra maketın ustune bırak. Altından cekmek daha kolay olabılır ama yapıstırma kalıtelı degılse kagıtla bırlıkte yapıstırıcıda yapıstırmadan ayrılacaktır.

baska bır yontem hafıfce ıslattıgın parmak ucunla yapıstırmayı almaktır buda olabılır.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...