ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 2 sene önce aldığım ve arada girip bikaç oyun atıp çıktığım accountumu satıyorum. Tüm herolar vs açıktır. Acc özellikleri olarak şunlar var; 1-Public game Kd ratio: 0,97 Leave : 2.3 Psr: 1410 2- Normal Mode Kd ratio : 0,86 MMR : 1530,64 Leave : 2,3 3- Alt avatars Pimp Slayer, Naughty Succubus, Mist Runner Scout, Rainbow Rampage, Mermaidon, Christmas Keeper, Jollywood, Canon Bombardier 4- Announcers British Gentleman Pack, Flamboyant Pack Fiyat konusunda aklımda bişey yok ki account da öyle bulunmaz bişey değil. Oynamadığımdan satıyorum. Alacak arkadaşlar mesaj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Legacy account alımı artık yok diye biliorm,aldığın fiyattan sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Öyle ya bişi beklemiyorum zaten :) Legacy account oldugundan çıksın elimden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Olm alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 İnsan bi alıyorum der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Adamsin. Hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ohyeah said: Adamsin. Hala satılık. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 SATLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ohyeah said: SATLIK Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macerx1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 dostum hala satılık ise ilgileniyorum free accounta asılmaktan bıktım uygun bir fiyatı varsa görüselim konuyu takipte olacagm iletisim icin bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 kaçtan sattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 oha iyiymis, varsa isteyen ben de satarim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macerx1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 accountu ben satın aldm pek hızlı olmadı teknik konulardan dolayı fakat guwenle tamamlandı, satıcının göstermis oldugu caba icin ayrıca tesekkurler guzel alısveristi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 manve said: oha iyiymis, varsa isteyen ben de satarim bu arada aynen bende satarım alan olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 50 iyiymiş benim acc 70 eder ozaman olmayan alt avatar ses ot bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bana dota 2 verin bende veriim size accountu verified account leave %1.3 1700 psr 1.12 kdr herşeyde acık bütün golden collectiondan tauntlara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wallow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Hon LEgac Acc arıyorum İlgilenenler arasın antalya oncelık yoksa sehır dısıda olabılır Maıl adresım [email protected] Mail beklıyorum veya budanda yazabılırısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 napcan eldenmi alcan accountu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wallow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Alıyımda elden ayaktan fark etmez guvenılır olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar