Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı Sorunu mu?

Way

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar cuma gunu ekran kartı aldım FIC ati radeon 9600xt
bazı oyunlarda (Rome Total War ve Dawn of War) oyunu actigimda oynuyorum bi sure sora monitor kapaniyo reset atmak zorunda kaliyorum bu genellikle dawn of war da oluyo rome da sadece bi kere oldu sora 12 saat oynadım hic bisi olmadi dawn of war i safe mode da calistirinca hc bisi olmuyo normal oynaniyo ama detaylari arttirinca monitor cat diye kapaniyo bunun nedeni ekran kartı mıdır?

bunu sormamin nedeni doom 3 ude cok uzel calistirdi kart guzel guzel oynaniyo..tek bunda sorun olmasi biraz sasirtti beni.bu sorunda oyunun kop.. olmasının etkisi var mıdır lutfen yardım edin.
Sosyal ağlarda paylaş

hic bu yazı cıkmıyodu simdi bu yazi ckmaya basladi 30 dk oynadiktan sora..belkide hep cıkıyodu ama goremeden monitor kapaniyodu..

Vpu recover was unable to fully recover from hardware deadlock, and has switched to software rending.To restore hardware rending,you must restart your computer.

sora restart atmak istiyo musunuz diye ekran cikiyo boyle bisi olmasinin nedeni nedir ekran kartında problem olmadigini dusunuyorum cunku alirken adam bu cogu 9600 xt den ii dedi + olarak sogutucu verildi(20 dolarlik ati sogutucusu) hediye olarak cok hızlı calisiyor cokta memnun um karttan far cry mis doom 3 mus hepsi cok guzel calisiyor tek DAWN Of War da bole bir sorun cikiyor lutfen yardım edin..

ve + olarak oyunda sorun yok bugun arkadasin bilgisayarinda (ati radeon 9700 pro directx 9c benle aynı surum driver)
Sosyal ağlarda paylaş

Kartı overclock ediyor musun diyecektim ama Farcry'ı filan sorunsuz oynadım diyorsun.Ondan kaynaklı bir şey olmaması lazım.Belki oyun ile ekran kartın çakışmış olabilir.Ya da altta çalışan bir şey buna sebebiyet verebilir diyeceğim.Pek kesin birşey söylemek zor gibi görünüyor.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

monitor çalıştırdığın hertz den dolayıda kapanır.monitorün kaç hertz de çalışıyo ona bak sonra onu düşür yada yükselt oyundayken bazı noktalarda hertzin artması yada azalması gerekir eğer seninki sınırdaysa ve artması gereken yerde artınca sınırı geçtiği için monitör kapanıyor olabilir.tabiki bu benim yorumum ama sen genede bi bak eğer ekran kartın ve monitörün kaç hertzi destekler bilmiyorum ama 70 hertz güzeldir 60 garantidir diyebilirim.hertzi düşür 60 a felan bide öle dene bakalım sonucu yaz ama[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun hertz ini en dusuk ayarda yaptim demin olmadi simdi normal monitorun hertz ini azalticam insallah duzelir cunku monitor kapanmasi ole durduk yere olucak sey degil..

17 inç monitor ü 1024 768 de ve 100 hertz de calistiriyorum sorun bu olabilir sanirim..(100 sonuncusu)

oyunun hertz ini de en yusek yapinca direk monitor kapaniyo oyunun hertz ini dusunce kapanmiyo yukarda yazdigim sey cikiyo restart atmak zorunda kaliyorum

[Bu mesaj Way tarafından 19 Ekim 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...