nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 İngiltere'nin saygın gazetelerinden The People 'ın haberine göre "Contracts Recognition Board" (CRB) yüzünden Button'ın 05'te BAR için yarışmayabileceği haberini verdi.Tabiiki bu kararda BMW takımınında Button'ı istemesi en büyük paya sahip.Bakalım ilerleyen günlerde BAR takımı Button'ı takımında tutabilmek için ne gibi politikalar izliyecek.[signature][hline]..:: Respect ::..
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bence button bmw'e geçsin zaten bi kere genç ve iyi bir sürücü, bar'da kalırsa çürüyüp gitmeye devam eder aşağılarda, bmw ile bu adam şu anki bmw sürücülerinden daha fazla zorlar ferrariyi, tabi şu anda ferrariyi kimsenin zorladığı da yok da neyse ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: BlackRose, 18 Ekim 2004 17:53 tarihinde demiş ki: bence button bmw'e geçsin zaten bi kere genç ve iyi bir sürücü, bar'da kalırsa çürüyüp gitmeye devam eder aşağılarda, bmw ile bu adam şu anki bmw sürücülerinden daha fazla zorlar ferrariyi, tabi şu anda ferrariyi kimsenin zorladığı da yok da neyse ^_- Kesinlikle katılıyorum[signature][hline]..:: Respect ::..
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 BU haber pek yeni bi haber değilki aylardır konuşulan bişey zaten BAR da mı kalacak BMW ye mi gidecek diye hatta BAR sözleşmesi var 1 sene daha gidemez diyodu ama hem kurallar sürücünün istediği yere gidebilmesinden yana hemde BAR da yarışmak istemeyen bi sürücüden nekadar verim alınabilirki? BAR takımı bu sene çok büyük bi sıçrama yaptı Button çok kez kürsüye çıktı bence başarılılar birlikteyken BMW bu yıl etkisiz elemandı bilemiyorum BMW de harcanabilir gibi düşündüm bende.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Öne çıkan mesajlar