TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Kimler izliyor ? Michelle Williams in saclar nolmus oyle george clooney de yani butun hatunlarin oyunu toplamis oscar.com da En sexy redcarpet de 1. olmus buyuk farkla fix. yanlis yazmisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 kimse izlemiyor. michael williams kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 halıfleks seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 clooney bu olur. ben de izlemiyorum bu sene . protesto ediyorum kaderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 nba all-starla aynı güne denk gelmiş, izleyemem.daha önce de hiç izlememiştim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Milla ilk defa katiliyormus OScara obara /// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 jojovich olanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Oscar mı bu yoksa "Bugün ne giysem" programı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 SNA1L said: jojovich olanmı? evet sasirdim bende oylemi dedi yanlismi anladim ama yok spikerde onayladi nasi yani oylemi diye... tam anlamadim yada bu benim ilk seferim derken ilk defa interview veriyorum kirmizi halida diyede imaa etmis olabilir//// yildirimokur said: Oscar mı bu yoksa "Bugün ne giysem" programı mı ? ilk defami izliyorsun Oscar Karsilamasi Kirmizi Haliyi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 milla bunu haketmedi bebegim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 az once biri tekerlekli sandalyedeki kadini kaldirdi kendisi oturdu ve kadini da kucagina oturttu WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 1 dk. izledim miğdem bulandı. Takılarından giysi markasına, kimin giysiyi yaptığı, yandaki şakşakçılar, twitter msj.ları .. Yapmacık sohbetler çok berbat bi program lan kırmızı halı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 george clooney zaten elinde birtane golden globe tutuyor gibi :) Bu arada kirmizi halinin amaci bu zaten insanlar biraz fashion takibi birazda tasarimcilarin yaptigi sergilemeler oluyor. ve Welcome to sosyete club diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 İnception faciasından sonra izlemeye gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Ben severim oscar törenlerini ama bu seneki aday filmler biraz sönük. Meryl Streep'e de oscar vermiyorlar zaten. Ne izleyecem. meh... http://i.imgur.com/Nfd62.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar