Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dsl im çalışmıyor!

Norton_Antor

Öne çıkan mesajlar

dsl bağlanalı 1 hafta falan oluyor.bugün sabahtan beri çalışmıyor ama.bağlantılarım yada modemimde hiçbir sorun yok.telekom'u aradım hatlarda bir sorun yok dediler ama eminim ki serviste sorun var söylemiyor şerefsizler.modemim(zoom x3) lan'ı algılıyor ancak link ışığı yanmıyor.bir de zoom console menüsünü açamıyorum bilgisayardan.ancak bilgisayar modmei algılıyor açılıp kapanınca ağ'la ilgii uyarılar çıkyıor.telefon hattıdna da birşey yok modmeden çıkan kabloyla telefonla konuşabiliyorum.ne yapmalıyım?[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

bu tur sorunlar dslde cok olur en iyi cozum tecrubedir.

şimdi, ilk önce bi restart çek pcne. daha sonra zoom web consolu sil, tekrar kur, modemin usb girişini çıkart. zoom web console u bastan kur ve usb kablosunu tak ve tanıt pcye sonra bi restart cek. calısır. her calısmadıgında bu yontemi izle. çalışacaktır.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

yok olmuyor ya.reset düşmesine de bastım 5 saniyre boyunca kılavuzda dediği gibi ama orada yazdığı gibi link ışığı yanıp sönmüyor.şu anda lan ışığı yanıyor sadece.ya kafayı yemek üzereyim dövücem bu telekomu eğer servisteyse sorun.[signature][hline]administrator error

Sosyal ağlarda paylaş

uyuz oldum ya açmıyor web console u da.kaç defa denedim uninstall oalyını.çıkardımt aktım modemi.[signature][hline]administrator error

Sosyal ağlarda paylaş

teknik destek hattı yok mu telekom'un, yada servis sağlayıcın neyse onun..

bende 2-3 yıl önce kablonet vardı, bu tür şeylerde arıyordum gayet yardımcı oluyorlardı. hatta hiç bilmiyor muamelesi yapıp adım adım anlatmışlardı çok kere. yok şuraya basın, şunu yapın gibisinden.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

modemini yeniden kaldir kur. driver indan tut zoom web konsol hedesine kadar oyle yapınca oluyo bendede oldu yeniden yukledim duzeldi merak etme =)[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Sosyal ağlarda paylaş

linux kullanmak üzereyim.ya bu aralar kuracam.usb olayı sakat ondan ethernet aldım.bıktım bu findostan zaten.önceden de linux vardı da modemi tanımıyor diye kullanmıyordum.üff geçmeli bu sorun kafayo yiyecem çakaam monitöre bana da yazık oalcak mpnitöre de(yoksa sadece monitöre mi?)[signature][hline]administrator error

Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 17 Ekim 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
modemini yeniden kaldir kur. driver indan tut zoom web konsol hedesine kadar oyle yapınca oluyo bendede oldu yeniden yukledim duzeldi merak etme =)

+1

Usb daha sakat ayrıca.Görüyo görmüyo bilmemne uğraştırabiliyo bazen.
Kurduğum günden beri ne bağlantımda nede modemde hiçbir problem yok,Meaaşallah ;)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..