Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fezo1907 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 en iisi bi veteriner e sor en ii onlar bilir ayrıca kköpeğini veteriner gözetimi altında tut inşallah en ısa zmnda iileşir sana kolay gelsin çok üzüldüünden eminim cn m kimbilir ne kdr acı öekiodur??? :((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hadi ya.. başın sagolsun :( çok üzüldüm .....[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: fezo1907, 16 Ekim 2004 20:57 tarihinde demiş ki: en iisi bi veteriner e sor en ii onlar bilir ayrıca kköpeğini veteriner gözetimi altında tut inşallah en ısa zmnda iileşir sana kolay gelsin çok üzüldüünden eminim cn m kimbilir ne kdr acı öekiodur??? :((((((((((((((((((((((( kuranda ilk emir bildiğim kadarı ile Oku[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Gecmis Olsunn !!![signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 başın sağolsun.[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar