Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kopegim anakradan canakkaleye 1 hafta once geldi yaklasık 5 ay ocne sara nobeti gecirdi bense bunub ugun hatta yaklasık 25 dakika once sara nobeti gecirdiginde ogrendim sidmi hepiniz bilgilisiniz ve ne olur bu kopekle buyudum ve olabildigince gec olmesini istiyor ver size yalvarıorum kopeklerde sara hastalıgının sonucları nelerdir ilacları avrmıdır ne olur ne biliosanız yardım edin yalvarıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bi bilgim yok ama acil şifalar inş. erken zamanda kaybetmessin..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kolay gelsin.. Acil şifalar.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Bir bilgim yok benimde ne yazıkki :([signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 simdide internetten arastırdım nobetler en az 2-3 hafta arayla olurmsu simdi kucuk 20 sn lik bir nobet daha gecirdi cok korkuorum ne olru bir bilgisi olan en olur yardımetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Geçmiş olsun, veterinere/doktora falan göstermedin mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bence de bi veteriner falan bul.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bburda olcak gibi değil.hemen bir veteriner bul :([signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 buldum konsutuk filan ama dah bilgili biri cıkarsa vbeya veteriner bir tanıdıgı olan sorup ayzarsa die burdaim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 veteriner ne dedi[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 başının arkasına su soguk su koyun rahatlatmayı calısın vb ama beni korkutan bir sye avr krizde karacigeri sismisti simdi ingilizce bir makalade ise bunun karacigerin iflas etmesinden kaynaklanabilecegini okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 :( ilk olarak geçmiş olsun. kesinlikle gidip veterinere danışıp, onun dediklerini yapmalısın. sara sanırım geçmiyor, iyileştirilmiyor. hastalığın olmaması için veterinerin dediklerini yapmalısın.[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 16) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Veteriner dogrusunu söler olsa tedeavisi sölerdi bence vardır elinde materyeli en azından su koy dedigi gib sende[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 oylede artık biliorum heside simdi artik tek bir sorum kaldi bu gercek epilepsimiydi yoksa ikincil epilepsi denilen dıs etkenlere baglı epilepsimi? ki buradada onu tetkik edemiorlar o yuzden istanbul anakra veya izmir tanıdıgınız kaliteli ii bir veteriner varsa ne olur soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kuşadasın'da çok iyi bir veteriner var ama gidebilirmisin bilmiyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 16) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 valla her yere gidebilirim istanbul ankara amerika yeterki iyilessin bu arada kotu bir haber daha bu sara deil beyin tumori veya karacigerin iflas etmeside olabilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Izmir'de Pegasus var. Guzelyalıda yanılmıyorsam. Ya da Alsancak'ta Hocazade Camii karsısında bır yer var.Bunlar oldukca ıyı yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 herez salsun ama kopek bugun saat 2 sularinda öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Yapma be. Uzuldum. Basın sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 :( üzüldüm[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Başın sağolsun, benim de köpeğim benzer bi sebepten ölmüştü. Acını anlıyorum...[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Başın sağolsun :([signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 başın sağolsun :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Ekim 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 şimdi gözlerim doldu desem kimse inanmaz ama bende vaktinde 2 köpeğim belediye tarafından zehirlendiği, 2 köpeğim çalındığı 2 köpeğimi vermek zorunda kaldığım ve bir tane köpeğimizi de kanserden kaybettiğimiz için senin adına çok üzüldüm dostum :( :( :( ya! uff... :([signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar