Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 haftaya vedat milor evine konuk olacak
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 dedim ya hafif kıtır oldu ama baya lezzetli. bol baharattan kurtardım işte. ama misafir bolca et getirdi diye onları ızgara yaptık, uğraşmadık kuruyla. öyle kral misafirlerimiz.. (yedircektim kuruyu ama arkadaş adama ısrarla yeme dedi .. yediremedim)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 evde her zaman bi piknik tüpü bulundurun acil durumlarda çıkarırsınız+ tavada balık kızartacağınız zaman balkona çıkar orda yaparsınız koku olmaz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 fırına koyduysan sadece fasulyeyi güvece koysaydın bari.
Öne çıkan mesajlar