Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsveç'te Erasmus Hakkında

coki2000

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Ya İsveç'i bilmiyorum da, Almanya'ya gelecek erasmusçulara da tek bir şey söyliyim, ders çalışmayacaksanız gelmeyin, zaten kalırsınız direk ne kadar ders varsa. (İspanya ve doğu avrupa falan yapın, coşun eğlenin. Hele ispanyolların hepsi erasmusa gelenleri gibiyse 7/24 çılgınlar gibi eğlenirsiniz, nerede, kiminle uyandığınızı unutursunuz.)

Ders çalışmayı göze alan, öğrenmekten keyif alan insanlar için mükemmel bir yer Almanya (en azından Göttingen), ben erasmusla master tez yılımda geldim, hocalar mükemmel, dersler mükemmel, olanaklar sınırsız vs. burada olmak çok güzel.

Bu arada İsveççe yoğunlaştırılmış dil kursu almaya başladım bugün, günde 4 saat 3 hafta hergün olacak. Almanca ve ingilizce bilen birisi için öğrenmesi çok kolay bir dil gibi geldi, tabii yaşayanlar daha iyi bilir.

Mart sonu gibi de Stockholm'e geleceğim, bir de Lund'a gitmeyi düşünüyorum, vaktiyle orada master yapma şansım vardı, neler kaçırdığımı görmek istiyorum sdfgh

P.S: İş bulurum diye gaza gelip erasmusa gitmeyin sakın, hele öğrenci şehri falan değilse gittiğiniz yer aman diyim, aç sefil kalırsınız.

Martin 27-28i gibi stockholmde olcam ben. Denk gelirsek haberleselim görusuruz ehue :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah keşke öyle denk getirebilsem de, kız arkadaşım 22'sinde dönecek o zamana kadar gitmemiz gerekiyor, bir de nisan 6'sında arkadaşım gelecek, onunla gelmeyi planlıyoruz ama biraz muallakta o.

Eğer 22'sine kadar bir aksilik olur gidemezsek 28-29 civarına denk düşürürüm ben :P

Bu arada ryanair stockholm'e götürüyor ama indirdiği havaalanı 100km uzaktaymış şehir merkezinden, otobüs/tren bir şey vardır heralde hesaplı değil mi? Yoksa 17 euroya stockholme gelcez diyip normal uçak biletinden fazla vermeyelim boşuna, adam gibi gelelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...