forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=162889
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Oha be hocam bune ya .. Ramazan ramazan bide yuh yani ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 habere tıkla git daha kolay.. edit: AMuhahahsdhasdhasdhgsd BOMBAAA [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 15 Ekim 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tüh be xp uyumlu değilmiş.. WTF?![signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 oha demekten alıkoyamıorum kendimi hatta yuh diorum[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ya Türkiye'de ne zamandır hayat dine göre yönlendiriliyor? Siz paskalya bayramında onun gereklerine uyuyor musunuz?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 oha süper alet eheh[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 vay yaratıcılık ve ticari zekada son nokta budur herhalde yok satar bunun birde all in one ı üretilir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Penthesilea, 15 Ekim 2004 21:43 tarihinde demiş ki: Ya Türkiye'de ne zamandır hayat dine göre yönlendiriliyor? Siz paskalya bayramında onun gereklerine uyuyor musunuz? evet uyuyorum sanane len piyırsingli? =P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o aletler resmen cdroma benzio yalnız bilmem farkettiniz mi[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 eheh bu çok önceden beri var bu farklı şehirlerdeki sevgililere yönelik bi olaydı sanırım. saçma tabi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Seslisini,Animasyonlusunuda Yaparlar bunun ilerde Böle bi ekran faln ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 15 Ekim 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ya çiptekim sorun o değil de, Ramazansa, bunu kutsal gören adam bu haberi görünce çevirir direk. Belki bir yahudi hazırladı bunu, belki budist hazırladı. Onlar için bu ayın hiçbir önemi yok, nasıl bir müslüman paskalyanın sadece yumurtasını biliyorsa. Ramazansa, sen kendi görevini yapıp bakmayacaksın. Sonra gelip de, bunu yüzlerce müslümanın okuduğu foruma yazmayacaksın, bu kadar bağlıysan ramazana. Senin yüzünden onlarca kişi gördü şimdi bunu. Eğer bunu görmek günahsa ramazanda, onlarca kişiyi günaha soktun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Ekim 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hayvan herif: OFF abi kıza bak gel şunu ormanda kıstıralım dindar görünümlü dier hayvan: olm ramazandayız lan günah hayvan herif: ha doru be abi ozm ramazan bitince yaparız al birini vur ötekine :) ramazandayız diye envai çeşit şeyi bırakıp ramazan bitince sanki o sürenin hıncını alır gibi saldırmıcak mı bu kişiler :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Penthesilea, 15 Ekim 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Ya çiptekim sorun o değil de, Ramazansa, bunu kutsal gören adam bu haberi görünce çevirir direk. Belki bir yahudi hazırladı bunu, belki budist hazırladı. Onlar için bu ayın hiçbir önemi yok, nasıl bir müslüman paskalyanın sadece yumurtasını biliyorsa. Ramazansa, sen kendi görevini yapıp bakmayacaksın. Sonra gelip de, bunu yüzlerce müslümanın okuduğu foruma yazmayacaksın, bu kadar bağlıysan ramazana. Senin yüzünden onlarca kişi gördü şimdi bunu. Eğer bunu görmek günahsa ramazanda, onlarca kişiyi günaha soktun. şaka yapıyorum be kanka alınma yani :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
nameless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 zuhahahahahahahha bu ne biçim bir şey isimde çok yaratıcı :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 haberin ramazanımı olur,heh bağdaştıramadım ben pek.alet pek değişikmiş.[signature][hline]shinsetsu desu..
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ahahha sitesinde bole bi yazı buldum :D I am gay/lesbian. Is it possible for me to use FuckU-FuckMe with my same-sex partner? Not at the moment, but if there is enough demand we will develop a versions for gay and lesbian couples. Please drop us a line at [email protected][signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki : kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir.
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ohğaphğa direk seri üretime vermek lazım ahahah insanların aklı fikri bi yerle odaklanınca boyle şeylerin cıkması kacınılmaz hehe[signature][hline]msn/mail mail icq
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o my god[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Qui Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Asparagas bu haber be. Alette asparagas hatta. Habertürk bir kere haberi veren daha başından belli :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yok yaw haber cittimsi :D o my god yazan link'e tıkla..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu makine 5 yillik falan[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol yazarak bu forum daki 375.500 uncu msg i atiorum ve attim
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 © 1999 FUFME, Inc. All rights reserved :D evet 5 yıllık hatta 6 oluyor nerdeyse... bu arada citten bir bakın kopacaksınız:D Sıkça sorulan sorular (bu aletle ilgili)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar