Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Eskişehirspor - Fenerbahçe | 25.02.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

shapshal said:

yahu fener sahanın her yerinde az adamla oynuyomuş gibi geliyo bana anlamadım gitti. hücumda 50 defansa karşı 2-3 kişi saçma sapan pas yapmaya çalışıyomuş gibi. orta saha desen bomboş. e defansta sadece 2 stoper var. nerde bu kadar adam, kameranın göstermediği yerlere mi kaçıyolar hep anlamadım.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Valla fener eksi puan alırsa yarıştan kopmasın diye oluşturulan bi sistemde o kadar farktan sonra gelir gs nin yerine şampiyon da olur fener bi şekilde.

ahahah adamlar fener korkusundan nası saçmalayacaklarını şaşırmışlar abi :D biz de bunlara laf anlatmaya çalışıyoruz ya ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kocaman, "Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz" dedi.

said:
Aykut Kocaman TD'siz çıksa bu takım son 4 deplasmanda 0 puan yerine birşeyler koparırdı demiş.

baya bi carpitmisim yahu evet.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/59489/antrenorsuz-ciksak-4-maglubiyet-olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

aykut said:

Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz. Bir şeyler kopuk. Bu kopukluğu özellikle deplasmanlarda çözmemiz lazım. Futbol için söyleyecek bir şey yok. Eskişehirspor yapması gerekenleri yaptı. Kötüydük ama bizim kadar kötü hakem de vardı. Oyun boyunca ikinci bölgede rakibin faullü oynamasına müsade etti" dedi.

neyse play off var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...