sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 shapshal said: yahu fener sahanın her yerinde az adamla oynuyomuş gibi geliyo bana anlamadım gitti. hücumda 50 defansa karşı 2-3 kişi saçma sapan pas yapmaya çalışıyomuş gibi. orta saha desen bomboş. e defansta sadece 2 stoper var. nerde bu kadar adam, kameranın göstermediği yerlere mi kaçıyolar hep anlamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 SeaGle said: Valla fener eksi puan alırsa yarıştan kopmasın diye oluşturulan bi sistemde o kadar farktan sonra gelir gs nin yerine şampiyon da olur fener bi şekilde. ahahah adamlar fener korkusundan nası saçmalayacaklarını şaşırmışlar abi :D biz de bunlara laf anlatmaya çalışıyoruz ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ligi niye çakma belçika ligine çevirdik o zaman sfadgfsdagsd Tehlike geçince "YEA BU SİSTEM OLMUYO" diye düzeltilecek birde, aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bazı insanları hiç ama hiç anlayamayacağım. Üzüntü verici sadece. 7. Öfff ben çok önemli birşeyi unuttum bugün. :( Ya çok pardon Seagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 şike teşvik olmayınca olmuyor gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 zaa var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 acab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şikesiz olmuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Aykut Kocaman TD'siz çıksa bu takım son 4 deplasmanda 0 puan yerine birşeyler koparırdı demiş. Ha şunu bileydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 güzel çevirmişsin adamın söylediğini tipik troll hareketleri aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 said: Kocaman, "Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz" dedi. said: Aykut Kocaman TD'siz çıksa bu takım son 4 deplasmanda 0 puan yerine birşeyler koparırdı demiş. baya bi carpitmisim yahu evet. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/59489/antrenorsuz-ciksak-4-maglubiyet-olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Cevab verememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 seneye daum gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 keşke lucescu gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 aykut said: Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz. Bir şeyler kopuk. Bu kopukluğu özellikle deplasmanlarda çözmemiz lazım. Futbol için söyleyecek bir şey yok. Eskişehirspor yapması gerekenleri yaptı. Kötüydük ama bizim kadar kötü hakem de vardı. Oyun boyunca ikinci bölgede rakibin faullü oynamasına müsade etti" dedi. neyse play off var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 barnacle said: seneye daum gelir Şu olur mu olur ha sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 barnacle said: seneye daum gelir ağzını hayra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar