Ofey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 XP SP2 yuklu olan bilgisayarimda kendi modemime ait olan kablosuz baglantiya baglanamiıyorum ama baska kablosuz aglara baglanabiliyorum. benim kendi wireless'imi da buluyor ama baglanmaya calısınca baglanmıyor neden?
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Çok koymak istedim o karikatürü ama neyse. Modemin bağlantı güvenliğini değiştir. WEP ise WPA, WPA ise WEP'e çevir 5 dakikalığına. Bilgisayarının da kayıtlı kablosuz ağlar bölümünden sil kendi kaydını. Tekrar bağlanmayı dene sonra.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 %99.9 senin modemin şifrelemesi WPA2 ve xp sp2 wpa2 desteklemiyor, wpa falan destekliyor. sp3 kur düzelir. ya da yukarda dediğimin tam tersi durum. hatırlayamadım şimdi. ama sp3 kurman lazım orası kesin.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Modeme bağlanmıyor mu yoksa bağlanıyor da no internet access mi yazıyor?
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 evdeki wlana notebooklar falan bağlanabilirken, telefon / tablet vs. bağlanamıyordu bende de, şifreleme olarak WPA/WPA2 görünüyordu. sadece WPA2 yapınca sorun ortadan kalktı, hepsi bağlanabiliyor şu anda .
Öne çıkan mesajlar