EricCantona Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 BiTcH_oFBaT said: Türkiye'den o kadar az adam çıkıyor ki artık böyle çıkar gibi olanı hemen ronaldo, messi, makalele filan ilan ediyoruz. sonra beklentimizi karşılamıyor tabi. Arda gibi şanslı da olmak lazım. Ersun Yanal ile çalışması büyük şans. Ben buna katılmıyorum artık ya, bence Ersun Yanal için Arda büyük şansmış. Çünkü keramet Yanal'da olsa bir Arda daha çıkarabilirdi 10+ yıllık süper lig kariyerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Arda kadar potansiyelli başka kim var son dönemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 nuriş var işte. dortmundu tek başına şampiyon yaptı nerdeyse. çok fena sakatlandı toparlayamadı.mehmet ekici denen insan ziyanı bi daha kadroya çağrılmasa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Arda'yı kaptan yapmışlar Milli Takım'a, Gökhan Gönül gibi hem kişilik hem futbolculuk olarak örnek bir adam varken veya Hamit dururken, şişik egolu Apaçinin hasını kaptan yapıyorlar süper karar cidden, grubunu çetesini yakında kurar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 mehmet topal varken başka birinin kaptan olması komik geldi bana edit: ya da selçuk inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bu kaptanlıgı neden bukadar sorguluyorlar anlamam en yaslı aklı basında adama ver gitsin hamit mesela gayet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar