BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 selam gençlik ateşi ben 2011 ilk bahar döneminde master'a başladım ara dönem kaydıyla..sonra gidemedim işten dolayı ve sonbaharda dondurdum yani 2011 ekim gibi dondurdum .. yanlış hatırlamıyosam 2013 aralık'a kadar da askerliğim tecilli. geleyim sadete geçen benim arkadaş dediki atıyorum bu masterdan ayrıldın yurtdışına master'a kaydoldun 2013 olan son askerlik tecil süren artık uzatılmıyor yani okuldan sonra sadece 1 kez tecil hakkın var yeni yasa varmış falan filan. bana bu pek mantıklı gelmedi sizin bi bilginiz var mı? vatan millet sakaryacılar için konuda antivirüs vardır bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yok ole bısı. gene ara sor askerlık subesıne 1. agızdan al cevabı. bu yıl temmuzda masterın bıttıgını farzetsek senın tecıllın 1 sonrakı sene temmuza akdar devam eder yanı o ora yurt dısı mastera gıdıp tekrar uzatırsın benım bıldıgım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 master'dan sonra yine bir master'a kaydolarak uzatamazsin ki askerligini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 okudugun sürece askerliğini uzatabilirsin ta ki 30yaşına gelene o kadar..işte o zaman geh diyo tsk ne okuyo olursan ol geh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 doktora yapabilion 30'dan sonra diye biliom ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bir kere mezun olduktan sonra ancak bir ust seviye egitimle askerligi tecil ettirebilirsiniz. yani masterdan sonra 2. master bir ise yaramaz. ancak doktora ile tecil ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 doktora 30 değil 35'e kadardı değişmediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 master'dan master'a koşarak tecil etmezler. yani bir master'a kaydoldun 3 yıl tecil ettiler sonra kayıt dondurup başka bir mastera girdin bu sefer 2013+3yıl vermezler. benim bildiğim böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 doktora 35'e kadar. benim peder 36 yaşında yapmıştı askerliğini ben ilkokul 5'e giderken. 18 ay uzun dönemdi bi de o sıralar. babasız gibi büyüdüm şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bitirmedigin icin yeni mastera kayit olabilirsin, tecilin de isler tekrar bitirdiysen 2. mastera kayit olamazsin ama yukaridaki gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 kertenkel said: bitirmedigin icin yeni mastera kayit olabilirsin, tecilin de isler tekrar bitirdiysen 2. mastera kayit olamazsin ama yukaridaki gecerli tamam tecil işliyor da nereye kadar? 2013'ten sonra bir 3 yıl daha mı verecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Sailor said: bir kere mezun olduktan sonra ancak bir ust seviye egitimle askerligi tecil ettirebilirsiniz. yani masterdan sonra 2. master bir ise yaramaz. ancak doktora ile tecil ederler. yok yok öyle değil yanlış anladınız bu master'ı bırakıp oraya gidicem burdakinden bi cacık olmadığını anladığım için böyle bir karar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Gecenin bir körü Askerlik-master kombosunu .Askerlik mastır kombosu olarak okuyup içeri dalan ben içerikde heyecan bulamayan hayal ve ümitleri yıkılan gene ben X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 nasıl bir heyecan arıyodun ki askerlik yapmamışsın belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Lithran said: Gecenin bir körü Askerlik-master kombosunu .Askerlik mastır kombosu olarak okuyup içeri dalan ben içerikde heyecan bulamayan hayal ve ümitleri yıkılan gene ben X( askerde çıplak kızlar var diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 aklıma bu geldi lan nihahauahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 askere gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Karea said: nasıl bir heyecan arıyodun ki askerlik yapmamışsın belli askere git o nizamiyeden gir sadece 24 saat bekle ve gör heyecanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 saplashaman said: Karea said: nasıl bir heyecan arıyodun ki askerlik yapmamışsın belli askere git o nizamiyeden gir sadece 24 saat bekle ve gör heyecanı :D gitmeden tahmin edebiliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar