mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 güçle mod arasında bir ilişki yok kardeşim güç dier kullanıcaları vururken veya suç işlerken işe yarıoyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Marty said: mafialifeT diye aciyorum ben beyler. oynariz. her gelene de modluk veririm. para kazanirsam da durum yemeye gotururum herkesi. bannerlar sizden kardeş mod yaparsan ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 mafialifetr said: güçle mod arasında bir ilişki yok kardeşim güç dier kullanıcaları vururken veya suç işlerken işe yarıoyor Nasıl yani, güç kazanan kullanıcı tetiği daha iyi mi çekiyo ? Bir de bişi sorcam, ben 500 mermi alsam bana kaç gün yeter ? Biraz hoyratım da ben, düğünlerde falan sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 mermileri evemi gönderiyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar