mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Ne zaman televizyonu açsam birileri sanki ab-ı hayat iksiri satarmışçasına hararetli hararetli bal satmaya çalışıyor. En son Yaşar Alptekin bile satıyodu. Bilmediğimiz bi rantı mı var nedir?
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bu bal üretirken mal mal maddeler koyuyolar ya hani, kaçak bal üretimi oluyor. işte hükümet normalde 1 ayda mı 2 ayda mı ne bir denetliyormuş bu üretimleri. işte o olayı ayda 2 kereye çıkartacaklarmış sanırım, bunlar da elinde olan balları ölümüne ucuz ve çabuk bir şekilde satmaya çalışıyolarmış. kimden duydum hatırlamıyorum ama durum buymuş. yok 5 kilo bal 100 lira falan o tür şeyler bu yüzdenmiş.
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 5 tanesini 100 lirayamı ne satıyorlar, marketten köytürün çiçek balını alıyorum aynı fiyata geliyor. Ucuz ile alakası yok, arada çıkıp çıkıp asabımı bozmaktan başkada bir halta yaradıkları da yok.
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bal değil sadece dönem dönem ana haber bülteninde bişi uyduruyorlar bi hafta yoğurt yiyin her derde deva öteki hafta biber iyin domates yiyin.gidiyor öyle
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bana sms geldi 6 kilosu 100 yaptık adee gel vatandaşş gieeell diye bi de tvde çıkan o herifin suratından şark kurnazlığı akıyor böyle bildiğin yani 100 değil 10 lira dese almam o suratla o şiveyle lol
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bal cidden faydali bisey. Ozellikle petek bali. Piyasadaki cogu balin icinde ne oldugu belli degil. Yapabiliyorsaniz es dost akraba ile koylerden, tanidik bildik kisilerden getirtip tuketin bali.
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Red said: bal değil sadece dönem dönem ana haber bülteninde bişi uyduruyorlar bi hafta yoğurt yiyin her derde deva öteki hafta biber iyin domates yiyin.gidiyor öyle şu annem falan da arıyor BAK PATATES ÇOK FAYDALIYMIŞ diyo, yüzüne kapatasım geliyor.
Öne çıkan mesajlar