lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Harbi bu konu feci uzar.Dini tamamen gereksiz görüp mesaj atanda var dini hem biraz benimseyen hem benimsemeyini de var.Dalga geçeni de var. Bence dalga geçilmemeli Allah olsun ya da olmasın en azından içinde ve nüfus kağıdımızda bulunan din kısmına saygı göstermemizin gerekli olduğunu düşünüyorum.Hac'a gidersin gitmezsin, oruç tyutarsın tutmazsın, kurban kesersiz kesmezsin.O senin derdin.Herkesin inancı kendine diyorum yine.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Nüfus kağıdındaki bölüme saygı duyuyosan, orası kalkıyo.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Değiştir o zaman.Onu engelleyen bir şeyde.Hür ve bağımsız bir ülkede yaşıyoruz.İsteyen istediği şeye inanır.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Son postum harbi gereksiz olmuş bu arada, agresif oldum ben de iyice.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 :):)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Herkesin inancı kendine Önümde şapur şapur Ohhh sandwiç süpermiş diye yemek yiyen adama kafa göz girişim ama sakin sakin yemeğini yiyen yer, sigarasını içer banane ya.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 budur[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Valla sen oruç tutuyorsun diyeyeme adetimi değiştirmem. normalde nasıl yiyorsam gene öyle yerim. Bu arada oruçken nasıl girişiyorsun merak ettim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ortasını bulmak lazım işte :) Oruçlu adamdan çok korkmayın sabahtan beri yemek yemediği için hücreleri boş boş kıvranır enerjisi tükenir.Şeker miktarı azalır.Kaslara giden kuvvet azalır. Ama iman gücü olur mu olmaz mı bilemiyoruz tabii :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Valla dövebilir mi bilmiyorum ama yiyebilir :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 absocuğum yanlış anladın sen normalde yemeği OHHH ŞAPUR ŞUPUR SÜPERMİŞ SALAMLAR diyip mi yiyorsun.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben yemiyorum öyle ama zaten normal zamanda da yanımda biri öyle yese gene uyarırım yani oruçla alakası yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 O zaten oruçtan öte ahlak kurallarına giriyor.Karşındakine saygısı olan kimse o şekilde yemek yemez zaten.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 isteyen istediğini yapar abicim anayasada oruclu kimsenin yanında yemek yenmez die birşey yazmıyo ahlakı kural bu isteyen uyar isteyen uymaz mesela bende otobüste kimseye yer vermem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben de uyuyor taklidi yaparım :P[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: yevaud, 18 Ekim 2004 13:21 tarihinde demiş ki: evet oruç insanı sinirli bir hale sokuyor demekki Eski servis şöförümüz ramazan döneminde çılgına dönüyodu sigarasızlıktan garibim...[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla sen de çıldırıyorsun sigarasız kalınca ben de ama bizim olaylarımızın ramzanla alakası yok[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 öh yani nası genemi böle bi konuyu hemen imansız tartışmasına getirdiniz helal olsun :) ha bide pent olm kafirsin deli olm sende aşırı dincisin :) hehe şöyle bi açıdanda bakmak gerekir pazartesi çarşamba cumartesi body salı perşembe cumartesi pazar da dershaneye giden ve hafta içi sabah 8.30 akşam 5.00 okulu da hesaba kattınızmı bakalım bu kıstaslar içerisinde oruç tutarak ayakta kalabileceğini iddia eden biri varsa gelsin alnımı karışlasın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Sabahtan akşama kadar şu Migros veznelerinde filan durup hem oruç tutup hemde işini yapan adamlar var.Onlara bayağı acıyorum bu konuda nitekim işleri bayağı zor.Ve bu senin dediklerinden çok daha zor işler yapan o kadar çok insan varki aklıma pek örnek gelmiyor.Spor işi zor oluyordur tabii biraz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 :horace:[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yaw o yazıdan aşırı dinci olduğumu nasıl çıkarttın yaf? alla ala yannışmı anlaşıldımki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 kedi sana demedim ya alınması gereken alınmış senden once zaten :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Oruçlu çoğu insan sinirli ve anlayışımızı bekliyor ama banane bundan bana mı tutuyor orucu diyesim geliyor bazen ki bu şekilde tutanların kaldı ki Tanrı önünde ne anlamı var ne de bir çıkarı... Hoş Sevap yada Gunah anlayışı olmasaydı bakalım ozaman kaç kişi hatta kişiler diyelim inanıcaktı Tanrının varlıgına ve sevgisine... Kanaatim budur.Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: lancelotdulac, 18 Ekim 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Sabahtan akşama kadar şu Migros veznelerinde filan durup hem oruç tutup hemde işini yapan adamlar var.Onlara bayağı acıyorum bu konuda nitekim işleri bayağı zor.Ve bu senin dediklerinden çok daha zor işler yapan o kadar çok insan varki aklıma pek örnek gelmiyor.Spor işi zor oluyordur tabii biraz. benim demek istediğim fiziksel olarak vüdun kaldırmaması tutmam duruunda dinlediğim dersten çözdüğüm sorudan bişi anlamıyorum ayrıca gözlerim karardıktan sonra vaz geçtim tutmaktan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 O konuda haklısın tabii.Fiziksel eylem için vücut daha dayanıklı olabiliyor ama beyinsel işlemler için oruç tutarken resmen düşünme fonksiyonu yavaşlıyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar