Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç nasıl gidiyor gençler ?

somebody

Öne çıkan mesajlar

Harbi bu konu feci uzar.Dini tamamen gereksiz görüp mesaj atanda var dini hem biraz benimseyen hem benimsemeyini de var.Dalga geçeni de var.
Bence dalga geçilmemeli Allah olsun ya da olmasın en azından içinde ve nüfus kağıdımızda bulunan din kısmına saygı göstermemizin gerekli olduğunu düşünüyorum.Hac'a gidersin gitmezsin, oruç tyutarsın tutmazsın, kurban kesersiz kesmezsin.O senin derdin.Herkesin inancı kendine diyorum yine.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

Nüfus kağıdındaki bölüme saygı duyuyosan, orası kalkıyo.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Son postum harbi gereksiz olmuş bu arada, agresif oldum ben de iyice.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Valla dövebilir mi bilmiyorum ama yiyebilir :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

öh yani nası genemi böle bi konuyu hemen imansız tartışmasına getirdiniz helal olsun :)
ha bide pent olm kafirsin
deli olm sende aşırı dincisin :) hehe
şöyle bi açıdanda bakmak gerekir
pazartesi çarşamba cumartesi body
salı perşembe cumartesi pazar da dershaneye giden
ve hafta içi sabah 8.30 akşam 5.00 okulu da hesaba kattınızmı bakalım bu kıstaslar içerisinde oruç tutarak ayakta kalabileceğini iddia eden biri varsa gelsin alnımı karışlasın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan akşama kadar şu Migros veznelerinde filan durup hem oruç tutup hemde işini yapan adamlar var.Onlara bayağı acıyorum bu konuda nitekim işleri bayağı zor.Ve bu senin dediklerinden çok daha zor işler yapan o kadar çok insan varki aklıma pek örnek gelmiyor.Spor işi zor oluyordur tabii biraz.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

kedi sana demedim ya
alınması gereken alınmış senden once zaten :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

Oruçlu çoğu insan sinirli ve anlayışımızı bekliyor ama banane bundan bana mı tutuyor orucu diyesim geliyor bazen ki bu şekilde tutanların kaldı ki Tanrı önünde ne anlamı var ne de bir çıkarı...

Hoş Sevap yada Gunah anlayışı olmasaydı bakalım ozaman kaç kişi hatta kişiler diyelim inanıcaktı Tanrının varlıgına ve sevgisine...

Kanaatim budur.Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 18 Ekim 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
Sabahtan akşama kadar şu Migros veznelerinde filan durup hem oruç tutup hemde işini yapan adamlar var.Onlara bayağı acıyorum bu konuda nitekim işleri bayağı zor.Ve bu senin dediklerinden çok daha zor işler yapan o kadar çok insan varki aklıma pek örnek gelmiyor.Spor işi zor oluyordur tabii biraz.

benim demek istediğim fiziksel olarak vüdun kaldırmaması tutmam duruunda dinlediğim dersten çözdüğüm sorudan bişi anlamıyorum
ayrıca gözlerim karardıktan sonra vaz geçtim tutmaktan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...