Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç nasıl gidiyor gençler ?

somebody

Öne çıkan mesajlar

Benim iyi gidiyor.Ramazan aylarını seviyorum.İftar ve sahur olayları süper. yemenin keyfini, çayın keyfini daha iyi anlıyorsunuz. di mi?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun Notorius .. bende de grip başlangıcı var. sıkma canını dert etme. bazen hasta olmak da keyifli. sıcak bir şeyler iç şimdi, örtün iyice..ekmek arası bişiler ye.ooh.. hastasın işte ne güzel. hiçbi iş yapma. hastayım de.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 18 Ekim 2004 01:05 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun Notorius .. bende de grip başlangıcı var. sıkma canını dert etme. bazen hasta olmak da keyifli. sıcak bir şeyler iç şimdi, örtün iyice..ekmek arası bişiler ye.ooh.. hastasın işte ne güzel. hiçbi iş yapma. hastayım de.

çok teşekkür ederim.ayrıca benim hastalığım da grip ztn salgın varmış duyduğuma göre.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar çok özür diliyerek alakasız bi konuda alakasız bişi sorucam ama napiyimki tek muhabbet burada dönuo :) Ya bu tuttugum takımın minik logosunu nasıl ekleyebilirm.Bazı kişilerde gordum böle sarı kırmızı bayraklar fln var.[signature][hline]..::Paticik Formula-1 Driver ::..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nostabinda, 18 Ekim 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
Bi önceki sayfada bi soru sormuştum.Bu tuttuğun takımın küçük bayrağının ismine eklenmesi için.O konuda bi soru sormuştum.Ama nasıl olduğunu buldum.Sadece alakalı bölümde gözüküomuş.Cevabını bulduğum içinde THE END

garip :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ömrümün yarısında tutmayıp geri kalanını kaza oruçları ile geçirecem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...