somebody Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Benim iyi gidiyor.Ramazan aylarını seviyorum.İftar ve sahur olayları süper. yemenin keyfini, çayın keyfini daha iyi anlıyorsunuz. di mi?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Gerçekten farklı bi hissiyat veriyo insana. Ne olursa olsun farklı ramazan benim için. çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 valla hasta olmasam süper gidecek ama mlsf[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 geçmiş olsun Notorius .. bende de grip başlangıcı var. sıkma canını dert etme. bazen hasta olmak da keyifli. sıcak bir şeyler iç şimdi, örtün iyice..ekmek arası bişiler ye.ooh.. hastasın işte ne güzel. hiçbi iş yapma. hastayım de.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 gitmio.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: somebody, 18 Ekim 2004 01:05 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun Notorius .. bende de grip başlangıcı var. sıkma canını dert etme. bazen hasta olmak da keyifli. sıcak bir şeyler iç şimdi, örtün iyice..ekmek arası bişiler ye.ooh.. hastasın işte ne güzel. hiçbi iş yapma. hastayım de. çok teşekkür ederim.ayrıca benim hastalığım da grip ztn salgın varmış duyduğuma göre.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sly-one neden ii geçmio _?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hayırlı Ramazanlar dilerim tüm cemaate![signature][hline][Bu mesaj nostabinda tarafından 18 Ekim 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: nostabinda, 18 Ekim 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Hayırlı Ramazanlar dilerim tüm cemaate! Eywallah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Eyw...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 iyi[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Hmm, tutmuyoruz ailecek.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ya arkadaşlar çok özür diliyerek alakasız bi konuda alakasız bişi sorucam ama napiyimki tek muhabbet burada dönuo :) Ya bu tuttugum takımın minik logosunu nasıl ekleyebilirm.Bazı kişilerde gordum böle sarı kırmızı bayraklar fln var.[signature][hline]..::Paticik Formula-1 Driver ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 nereye ekliceksin ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 seferiyim ben tutmuyorum oruç[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Head, 18 Ekim 2004 01:32 tarihinde demiş ki: seferiyim ben tutmuyorum oruç aferin :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ya hani solda ismimin yazdığı pencerede küçük kare şeklinde resim oluo ya.Bi çok kişide var spor bölümünde mesela.Nasıl ekleyebilirm bende?[signature][hline]..::Paticik Formula-1 Driver ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Buldum.the end...[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hmm yetkilş olman gerekiyor[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: nostabinda, 18 Ekim 2004 01:42 tarihinde demiş ki: Buldum.the end... Neyi Buldun kardes anlmadım ben??[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bi önceki sayfada bi soru sormuştum.Bu tuttuğun takımın küçük bayrağının ismine eklenmesi için.O konuda bi soru sormuştum.Ama nasıl olduğunu buldum.Sadece alakalı bölümde gözüküomuş.Cevabını bulduğum içinde THE END[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: nostabinda, 18 Ekim 2004 01:48 tarihinde demiş ki: Bi önceki sayfada bi soru sormuştum.Bu tuttuğun takımın küçük bayrağının ismine eklenmesi için.O konuda bi soru sormuştum.Ama nasıl olduğunu buldum.Sadece alakalı bölümde gözüküomuş.Cevabını bulduğum içinde THE END garip :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 / / nostabinda. Yani daha fazla okumalıyız dimi?[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 benimkide gitmiyo :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ben ömrümün yarısında tutmayıp geri kalanını kaza oruçları ile geçirecem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar