Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Cuma-Cumartesi günü kalınacak, özellikle Şişli'ye yakın otel tavsiye edebilir misiniz? mümkünse uygun fiyatlı olursa sevinirim. tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Şişli Merkez'de Holiday Inn var, oraya bir bakabilirsin. Osmanbey / Harbiye tarafına doğru da Ramada Hotel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Vaaay goçummm benimm akşama güreş mi var laynn, hanimiş benim sincabım hanimiş benim tırtılım, akşama şakşuka mı yapacan çift kale maç mı var akşam hea kaçak et mi kesecen ahşammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sadece kacak et icin burdan istanbula gidilir mi? normal kalmalik yer ariyorum iste ben. sagol bu arada Quadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 battaniye istiyon mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Dedeman var zincirlikuyu'da şişli merkez'e de yürüyerek 10dakika. Point var, plaza var, divan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar