Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Polo

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar şu yeni poloyu kullananlar için bir iki sorum olacak

Ben comfortline modeli almayı düşünüyorum acaba 1.4 model benzinli motor araç iyimidir
Yol tutuşu nasıl hız yapabiliyormuyuz
Uzun yolda insanı yorar mı
Kısa Mesafede araç çok fazla benzin tüketirmi ?
Ben ekstra olarak panaromik cam tavan almayı düşünüyorum ayrıca almam gereken bişiler varmı ?

Birde 2005 - 2007 golf tdi da düşünebilirim ancak bunlardada düşük km li bulmak zor bütçe 30 35k arası

Şimdiden tşkler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben comfortline modeli almayı düşünüyorum acaba 1.4 model benzinli motor araç iyimidir

Iyidir

Yol tutuşu güzel. Hızdan kastın ne kaça çıkmak istiyorsun?

Süspansiyonları yumuşak. Uzun yolda çok yormaz.

Uzun yolda 7 - 8 Lt/100KM. Şehir içi 9 - 10 Lt/100KM olabilir. Tamamen trafikte geçen süre ile alakalı.

Ben ekstra olarak panaromik cam tavan almayı düşünüyorum ayrıca almam gereken bişiler varmı ?

Bence gerek yok.

Birde 2005 - 2007 golf tdi da düşünebilirim ancak bunlardada düşük km li bulmak zor bütçe 30 35k arası

Valla bunu bilemem artık. Düşün taşın. Polo daha karizmatik.
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

Iyidir

Yol tutuşu güzel. Hızdan kastın ne kaça çıkmak istiyorsun?

Süspansiyonları yumuşak. Uzun yolda çok yormaz.

Uzun yolda 7 - 8 Lt/100KM. Şehir içi 9 - 10 Lt/100KM olabilir. Tamamen trafikte geçen süre ile alakalı.

Bence gerek yok.

Valla bunu bilemem artık. Düşün taşın. Polo daha karizmatik.

çok tşkler dostum yanlız sana bir iki sorum daha olacak

Neticede hepimiz Türküz klasik bi düşünce vardır ben bu arabayı alırsam cebimi çok yakarmı benzin için... İşe gidip gelecem günlük max 20 30 km yol yapacam
Sosyal ağlarda paylaş

1.2tdi icin diyorsan motor yakmiyor. eski pompali 1.4tdi kadar sesli degil, hacim azaldigi icin titresim de azalmis.
devirlenmesi hizli ,tork bandida oldukca genis dizel bir motordan beklendigi uzere.
3 kisiden sonra hissedilir sekilde hizlanma yavasliyor ama bir benzinlideki kadar dramatik degil. uzun yol gayet rahat, motor olur olmadik kesilmiyor.

aliniri var yani
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

1.2 tdi ve bluemotion ın dsg leri yok öncelikle. Hepsini düz vites olarak degerlendirirsek:

1.4 33.400 < 1.2tdi 38.200 < bluemotion 41.300

bluemotion ağustos gibi 38k civarındaydı şimdi artmış.
bu arada 1.2tdi trendline çok boş geliyor farkında mısın? :) adamların tekerlekleri, camları opsiyonel yapmadıkları kalmış cidden.:D
edit: direkt link vereyim. http://binekarac.vw.com.tr/polo-donanim.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Donanım ne durumda? 'Zaten teknoloji pahalı, oyuncaklarla da fiyat daha da uçmasın dedik' mantığı mı hakim?

Saygılar.

burasi ilginc, cok sasirtici derecede dolu bir araba.
comfortline da dahi sunulmayan guvenlik ve konfor ogelerinin hepsini standart olarak sunup , on yolcu koltuguna yukseklik ayari ve araca aux in koymayi unutup, start/stop , on kol dayama , hafif alasimli ozel jantlar, deri direksiyon, vites topuzu,cruise control vb sunuyorlar. ama isikli makyaj aynalari yok mesela. vs vs

ama sundugu donanimi ayri ayri 1.2tdi a koyunca bluemotion fiyatinin ustune bi 3-4k biner diye tahmin ediyorum, guzel bir paket bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...