Katibim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Selam arkadaşlar şu yeni poloyu kullananlar için bir iki sorum olacak Ben comfortline modeli almayı düşünüyorum acaba 1.4 model benzinli motor araç iyimidir Yol tutuşu nasıl hız yapabiliyormuyuz Uzun yolda insanı yorar mı Kısa Mesafede araç çok fazla benzin tüketirmi ? Ben ekstra olarak panaromik cam tavan almayı düşünüyorum ayrıca almam gereken bişiler varmı ? Birde 2005 - 2007 golf tdi da düşünebilirim ancak bunlardada düşük km li bulmak zor bütçe 30 35k arası Şimdiden tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ben comfortline modeli almayı düşünüyorum acaba 1.4 model benzinli motor araç iyimidir Iyidir Yol tutuşu nasıl hız yapabiliyormuyuz Yol tutuşu güzel. Hızdan kastın ne kaça çıkmak istiyorsun? Uzun yolda insanı yorar mı Süspansiyonları yumuşak. Uzun yolda çok yormaz. Kısa Mesafede araç çok fazla benzin tüketirmi ? Uzun yolda 7 - 8 Lt/100KM. Şehir içi 9 - 10 Lt/100KM olabilir. Tamamen trafikte geçen süre ile alakalı. Ben ekstra olarak panaromik cam tavan almayı düşünüyorum ayrıca almam gereken bişiler varmı ? Bence gerek yok. Birde 2005 - 2007 golf tdi da düşünebilirim ancak bunlardada düşük km li bulmak zor bütçe 30 35k arası Valla bunu bilemem artık. Düşün taşın. Polo daha karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Doğuş inatla Poloya 1.2 TSI getirmedi. Çok iri bir adam değilsen rahat edersin Polo'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 prozzak said: Ben comfortline modeli almayı düşünüyorum acaba 1.4 model benzinli motor araç iyimidir Iyidir Yol tutuşu nasıl hız yapabiliyormuyuz Yol tutuşu güzel. Hızdan kastın ne kaça çıkmak istiyorsun? Uzun yolda insanı yorar mı Süspansiyonları yumuşak. Uzun yolda çok yormaz. Kısa Mesafede araç çok fazla benzin tüketirmi ? Uzun yolda 7 - 8 Lt/100KM. Şehir içi 9 - 10 Lt/100KM olabilir. Tamamen trafikte geçen süre ile alakalı. Ben ekstra olarak panaromik cam tavan almayı düşünüyorum ayrıca almam gereken bişiler varmı ? Bence gerek yok. Birde 2005 - 2007 golf tdi da düşünebilirim ancak bunlardada düşük km li bulmak zor bütçe 30 35k arası Valla bunu bilemem artık. Düşün taşın. Polo daha karizmatik. çok tşkler dostum yanlız sana bir iki sorum daha olacak Neticede hepimiz Türküz klasik bi düşünce vardır ben bu arabayı alırsam cebimi çok yakarmı benzin için... İşe gidip gelecem günlük max 20 30 km yol yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 polo bluemotion 1.2 tdi gibi yakıtı koklamayıp adeta rafineri kurup üreten bir model varken niye benzinli bir araç bakıp cebimi yakar mı diyorsunuz ki? cebini yakacak abi o allahın emri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 dizel doğaya zararlı cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sen de zararlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 dizel benden daha zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 throine said: polo bluemotion 1.2 tdi gibi yakıtı koklamayıp adeta rafineri kurup üreten bir model varken niye benzinli bir araç bakıp cebimi yakar mı diyorsunuz ki? cebini yakacak abi o allahın emri. :D adam günde 20 30 km yol yapacak ne gerek var dizele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Eğer trafik sıkışıksa falan filan diesel seni rahatlatır. Habire benzinciye de gitmezsin, ekstra psikolojik olarak da rahatlık sunar. Aracı bakıma soktuğunda mideni bulandırır azcık ;) Sonuçta bu km ile ancak senede 1 kere falan bakıma girersin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bluemotion +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bu bluemotion dizel değilmi benzin li modeli de varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bluemotion 1.2tdi , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Şehir içi trafik için çok övüyorlar. Deneyimi olan var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 1.2tdi icin diyorsan motor yakmiyor. eski pompali 1.4tdi kadar sesli degil, hacim azaldigi icin titresim de azalmis. devirlenmesi hizli ,tork bandida oldukca genis dizel bir motordan beklendigi uzere. 3 kisiden sonra hissedilir sekilde hizlanma yavasliyor ama bir benzinlideki kadar dramatik degil. uzun yol gayet rahat, motor olur olmadik kesilmiyor. aliniri var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 1.2 tdi ve bluemotion ın dsg leri yok öncelikle. Hepsini düz vites olarak degerlendirirsek: 1.4 33.400 < 1.2tdi 38.200 < bluemotion 41.300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Donanım ne durumda? 'Zaten teknoloji pahalı, oyuncaklarla da fiyat daha da uçmasın dedik' mantığı mı hakim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 prozzak said: 1.2 tdi ve bluemotion ın dsg leri yok öncelikle. Hepsini düz vites olarak degerlendirirsek: 1.4 33.400 < 1.2tdi 38.200 < bluemotion 41.300 bluemotion ağustos gibi 38k civarındaydı şimdi artmış. bu arada 1.2tdi trendline çok boş geliyor farkında mısın? :) adamların tekerlekleri, camları opsiyonel yapmadıkları kalmış cidden.:D edit: direkt link vereyim. http://binekarac.vw.com.tr/polo-donanim.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bluemotion'a piyasadaki en ekonomik araçlardan diyolar, çok metini duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Süper araba, sakın millet aklını çelip gidip Golf filan almayasın. Benzin parası yamultuyor adamı, Polo iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 paramecium said: Selam, Donanım ne durumda? 'Zaten teknoloji pahalı, oyuncaklarla da fiyat daha da uçmasın dedik' mantığı mı hakim? Saygılar. burasi ilginc, cok sasirtici derecede dolu bir araba. comfortline da dahi sunulmayan guvenlik ve konfor ogelerinin hepsini standart olarak sunup , on yolcu koltuguna yukseklik ayari ve araca aux in koymayi unutup, start/stop , on kol dayama , hafif alasimli ozel jantlar, deri direksiyon, vites topuzu,cruise control vb sunuyorlar. ama isikli makyaj aynalari yok mesela. vs vs ama sundugu donanimi ayri ayri 1.2tdi a koyunca bluemotion fiyatinin ustune bi 3-4k biner diye tahmin ediyorum, guzel bir paket bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ahaha aynen bunu koyan adamlar bunları da koyar dediğimiz şeyleri koymamışlar. tam tersi, bunu koymayan adam bunu hiç koymaz dediğimiz şeyleri koymuşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Selam, Baktım da o nasıl bir donatma mantığıdır öyle :) ESP falan filan var ama parçalı yatan arka koltuklar yok. Ama şehir içi için çok güzel duruyor. Uzun yolda 5 ileri kafa ütüleyebilir. Veya 90-120km/h bandına hız sabitleyeceksin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 6 ay gti kullandim. Cok zevkli bir arabaydi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Esh said: 6 ay gti kullandim. Cok zevkli bir arabaydi tavsiye ediyorum. sattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar