Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA 2. Tur | Beşiktaş JK - Braga | 23 Şubat - 22.05

Burax

Öne çıkan mesajlar

knox said:

şimdi bu hoca braga korkusuna forvetsiz kadro ile çıkarttı takımı iki maç.

madrid maçında napcak göt korkusundan acaba

ya allahtan hatayı erken anlayıp 30da değiştirdi adam, iş zora girmeden. ama son dakikadaki quaresma sidnei değişikliği çok saçmaydı. olur da adamlar bi gol atsa turu kaptırmıştık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız atletico nun karşısına , bu ilk başladığımız şekilde çıkarsak onlar yer bizi, yine almeidanın da 11 de çıkması lazım sahaya , çok yaslanırsak defansa onlar kaçırmazlar, ilk maç deplansmanda 1 gol atabilirsek , çeyrek final için umutlanabilirim.

ayrıca rıdvanın da dedıgı gıbı q7 nin ölüsü bile 11 de sahaya çıkmalı , q7 yı daha erken cıkartsaydı golu yemiştik bu maç
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

tinu said:

yalnız maçı anlatan ercan tanerdi sanırım, hayatımın en gergin maçını anlatıyorum gibi bir şey dedi, adam sadece bir maç dayanamadı biz her hafta 2-3 defa yaşıyoruz bunu, hemde senelerdir.

sanki her hafta avrupa kupasindan eleniyosunuz.

ligde de farklı oynamıyoruz, ben ligdeki maçlardan da bahsediyorum, ligde varmı rahat kazandığımız bir tane maç
Sosyal ağlarda paylaş

madrid maçına tanju ve hilbert yetişirse çok iyi olacak, q7 de toparlanmaya başladı arada maç eksikliğinden şıcıyor ama düzelme var, yine 3-4 pozisyonda tehlike yarattı atıyordu, etkili ortalarda yaptı, ama bu adamı tek forvet oynatırsan sadece sahada geziniyor, artık anlaması laızm carlos un bu adam kanattan başka yerde oynamaz.

simao bugun rezil gibiydi ama eski takımına karşı etkili olabilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...