S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 her şey bi yana böyle kritik bir skorda dahi profesyonellik altına sığınıp yatmayan,çirkeflik yapmayan bjk'yi tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 var,maç çıkışı haplanacan takıcan tornavidayı beynine foto bahanesiyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Maçın bütün toplarını çoluğa çocuğa hediye etsinler. Büyülü gibi hep Bragalılara gitti toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ahhaha, harbi ya resmen pes bug'u gibiydi. 321831 kilometre hızla giden top aynı yönde koşan adamın ayağına yapışıp deparla devam etmesini sağlıyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 fernandes bu takımın herşeyi bir kez daha gorduk herıf penaltı gıbı korner atıor top taşıyor teknik var, ulan su adam hem fener hem gs maçında oynayamadı ya. neyse ya avrupada bı sey olmasında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Yalniz bir bjk li olarak Falcao yu napicaz die dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şimdi bu hoca braga korkusuna forvetsiz kadro ile çıkarttı takımı iki maç. madrid maçında napcak göt korkusundan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Şimdi yudumlayayım bir kadeh viski. Bitterim de önümde. Oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 knox said: şimdi bu hoca braga korkusuna forvetsiz kadro ile çıkarttı takımı iki maç. madrid maçında napcak göt korkusundan acaba ya allahtan hatayı erken anlayıp 30da değiştirdi adam, iş zora girmeden. ama son dakikadaki quaresma sidnei değişikliği çok saçmaydı. olur da adamlar bi gol atsa turu kaptırmıştık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yalnız atletico nun karşısına , bu ilk başladığımız şekilde çıkarsak onlar yer bizi, yine almeidanın da 11 de çıkması lazım sahaya , çok yaslanırsak defansa onlar kaçırmazlar, ilk maç deplansmanda 1 gol atabilirsek , çeyrek final için umutlanabilirim. ayrıca rıdvanın da dedıgı gıbı q7 nin ölüsü bile 11 de sahaya çıkmalı , q7 yı daha erken cıkartsaydı golu yemiştik bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 arda eler besiktasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 koca kafa ekremi anlatmıştır kesin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yalnız maçı anlatan ercan tanerdi sanırım, hayatımın en gergin maçını anlatıyorum gibi bir şey dedi, adam sadece bir maç dayanamadı biz her hafta 2-3 defa yaşıyoruz bunu, hemde senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 akila doğru demiş. Arda tek başına beşiktaşın hakkına 2 yumurta kırıp yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ahaha evet,birde metin de birşeyler geveledi çok doluyum konuşamıyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 tinu said: yalnız maçı anlatan ercan tanerdi sanırım, hayatımın en gergin maçını anlatıyorum gibi bir şey dedi, adam sadece bir maç dayanamadı biz her hafta 2-3 defa yaşıyoruz bunu, hemde senelerdir. sanki her hafta avrupa kupasindan eleniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 fernandes yrn anjelique'te kopar artik bu aksami kutlar. atletico yargilar gibi bizi ama bu takimla yenemeyiz atleticoyu. kanser ettin gene besiktas, ama sansa bala ceyrek finale cikarsak ordn finale yururuz gibi geliyor bana. kupayi alamayiz ama tabi ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 koca kafa bize işlemez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 aquila said: tinu said: yalnız maçı anlatan ercan tanerdi sanırım, hayatımın en gergin maçını anlatıyorum gibi bir şey dedi, adam sadece bir maç dayanamadı biz her hafta 2-3 defa yaşıyoruz bunu, hemde senelerdir. sanki her hafta avrupa kupasindan eleniyosunuz. ligde de farklı oynamıyoruz, ben ligdeki maçlardan da bahsediyorum, ligde varmı rahat kazandığımız bir tane maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 arda oynamıyoki lan atleticoda yensin beşiktaşı, yedek falan paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ebi ekremi de bir sekilde tff'ye gondermemiz lazim. Olmucak bu sekilde cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kotu oynayip mac kazanamamk ayri, kupadan elenmek ayri, ikisinde ayni stres olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Silphatos said: arda oynamıyoki lan atleticoda yensin beşiktaşı, yedek falan paso besiktasi tanidigi icin hoca bir sans vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 forzada gördüm şimdi zıçtık resmen ölene kadar bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 madrid maçına tanju ve hilbert yetişirse çok iyi olacak, q7 de toparlanmaya başladı arada maç eksikliğinden şıcıyor ama düzelme var, yine 3-4 pozisyonda tehlike yarattı atıyordu, etkili ortalarda yaptı, ama bu adamı tek forvet oynatırsan sadece sahada geziniyor, artık anlaması laızm carlos un bu adam kanattan başka yerde oynamaz. simao bugun rezil gibiydi ama eski takımına karşı etkili olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar